hamilelik testim pozitif ancak regl agrisi yasiyorum

simurpog

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
26 Ekim 2021
83
20
3
kizlar merhaba hamilelik testim pozitif cikti normal kaset test. Ancak fazla hareket ettigim icin mi bilmiyorum inanilmaz agrim var tehlikeli mi tecrubeli biri var mi

Doktora gidilir ne yapilir baska? Bilinçli hamile kalmis olsaydiniz keske. Plansiz gebelik mi?
bu kadar erken gitmek istemedim. Aslinda bekliyorduk ancak kafayi takinca olmuyor diye cok dusunmuyordum bu konuyu. Ilk gebelik ondan cok bilgili degilim

bu kadar erken gitmek istemedim. Aslinda bekliyorduk ancak kafayi takinca olmuyor diye cok dusunmuyordum bu konuyu. Ilk gebelik ondan cok bilgili degilim
Kendinize kitaplar alin okuyun ogrenin. Bodozlama girmeyin bu süreçlere. Nihayetinde sürümüzü güçlendirmek icin çoğalan hayvanlar degiliz. Insaniz, sevgi bagi kuruyoruz. Ogrenmeliyiz.

Kendinize kitaplar alin okuyun ogrenin. Bodozlama girmeyin bu süreçlere. Nihayetinde sürümüzü güçlendirmek icin çoğalan hayvanlar degiliz. Insaniz, sevgi bagi kuruyoruz. Ogrenmeliyiz.
Bunlarin farkindayiz ancak bazi seylerin heyecanini yasamak gerekiyor oncesinde.

Siz o kadar alakasiz baglantilar kurunca karsi tarafta becerebiliyor demek.
O kadar alakali baglantiydi ki djsksl aslanlar hamile kalmadan bilinçlenmeye ihtiyaç duymazlar. Amaç sürünün güçlenmesi. Hayatin devam etmesi. Siz aslan degil insansiniz. Bilincli olmalisiniz. Sizden büyüğüm yol gosteriyorum. İlla ki yanlışınıza doğru mu diyeceksiniz? Ne geçecek elinize?

O kadar alakali baglantiydi ki djsksl aslanlar hamile kalmadan bilinçlenmeye ihtiyaç duymazlar. Amaç sürünün güçlenmesi. Hayatin devam etmesi. Siz aslan degil insansiniz. Bilincli olmalisiniz. Sizden büyüğüm yol gosteriyorum. İlla ki yanlışınıza doğru mu diyeceksiniz? Ne geçecek elinize?
Bence degildi

Peki çocuğum. Devam et öğrenmemeye. Belki eline bir şey geçer. Daha heyecanli oluyormus. Sanki sürpriz yumurta kutusu açıyorsun heyecanli olacak...
Gercekten sizi ilgilendiren bir nokta yok aslında bu kadar ama tabi bomboş biri olduğunuz için bu kadar çıldırttıysa sizi yapacak bir şey yok. İnsanlar hamile kaldığında ilk olarak heyecanlanır hamilelik süresi boyunca da bilinçlenebilir bunun sizi bu kadar rahatsız etmesi ilginç ne diyelim.

Seni bilinçsizliğinle başbaşa bırakıyorum küçüğüm. Dilerim büyürsün.

Merhaba, reglim 1 hafta gecikti. Bugün erken gebelik testi yaptım. Negatif. Olsaydı bariz çıkardı değil mi size de sormak istiyorum

Benimde 5. Haftam kan verdim 409 cikti haftaya gidecegim doktora ama suan inanilmaz bir sag kasigimda agri var agrida degil sanci gibi sanki bir anda gelip yaklasik 3-4 dk sonra gidiyor ama bu arada o kadar siddetliki bacagima vuruyor agrisi umarim hersey yolundadir bende korkmaya basladim

Back
X