İnşallahH. Ben de 6 aydır sürekli belirtileri okuyordum olmuyordu bu ay enfeksiyon var diye gittim bakalım inşallah iyi gider sonucu henüz almadım ama idrarda gebelik testine göre pozitifimGözünüz aydın sağlıkla ilerler inşallah darısı benim başıma.
Aminn insallahTebrik ederimm darısı bize inşallah
Kızlar lütfen yardım edin 22 mayısta adet olmam gerekiyordu olmadım erken gebelik testi yaptım negatif evde ovülasyon testi böyle çıktı anne olmak istiyorum bende sizce geç dölenme olmuş olabilir mi?
2 yıllık evliyim adetlerim bir iki gün aksardı en fazla 3 olsun hiç bir belirti yok adet öncesi bende ağrı olurdu sıcaklık basardı aksine çok üşüyorum hamilelik belirtim de yok
Bekle canm insallah geç dollenmedir benm 5 gün geciktiği de oldu 5. Gün adet oldum stres hava değişimi falan çok etkiliyor ama inşallah geç dollenmedir belki iki yumurtlma olduysa bu ay o tutmuştur bilemeyiz umudunu kaybetme strese girme bekleKızlar lütfen yardım edin 22 mayısta adet olmam gerekiyordu olmadım erken gebelik testi yaptım negatif evde ovülasyon testi böyle çıktı anne olmak istiyorum bende sizce geç dölenme olmuş olabilir mi?
2 yıllık evliyim adetlerim bir iki gün aksardı en fazla 3 olsun hiç bir belirti yok adet öncesi bende ağrı olurdu sıcaklık basardı aksine çok üşüyorum hamilelik belirtim de yok
Amin umarım öyledir tutmuştum çünkü ben artık vücudumu dinlemekten bıktım yoruldum umudumda kalmıyor gün geçtikçeBekle canm insallah geç dollenmedir benm 5 gün geciktiği de oldu 5. Gün adet oldum stres hava değişimi falan çok etkiliyor ama inşallah geç dollenmedir belki iki yumurtlma olduysa bu ay o tutmuştur bilemeyiz umudunu kaybetme strese girme bekle
Vücudunu dinleme ben her belirtiyo de yaşadım benAmin umarım öyledir tutmuştum çünkü ben artık vücudumu dinlemekten bıktım yoruldum umudumda kalmıyor gün geçtikçe
Karar kıldım adet olursam özel hastaneye gideceğim dedim tedavilik bir şey varsa başlıcam dddim adet bile olamıyorum nasıl bir şey buVücudunu dinleme ben her belirtiyo de yaşadım ben
Geç dollenmedir belki bekle 1 hafta geçerse adet olmazsan negatif çıkarsa git bı doktora o zamanKarar kıldım adet olursam özel hastaneye gideceğim dedim tedavilik bir şey varsa başlıcam dddim adet bile olamıyorum nasıl bir şey bu
Canım merhaba durumun ne oldu benim test sonucumda şuan böyle heveslenmelimiyim bilmiyorum gebelik testi yapmak istemiyorum negatiflerden yoruldumKarar kıldım adet olursam özel hastaneye gideceğim dedim tedavilik bir şey varsa başlıcam dddim adet bile olamıyorum nasıl bir şey bu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?