- 20 Mart 2025
- 252
- 34
- 13
- 24
- Konu Sahibi manyakkedi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Pozitif hayırlı olsun testinizin markası nedir
Freely diye bir markaPozitif hayırlı olsun testinizin markası nedir
Adetinizden kaç gün geçtiFreely diye bir marka
Canım bu marka yalancı pozitif çıkarıyor ya başka markayla bi teyit et benceFreely diye bir marka
5 gün geçtiAdetinizden kaç gün geçti
Dün de first diye bir marka almıştım ona da aynı şeyi dedilerCanım bu marka yalancı pozitif çıkarıyor ya başka markayla bi teyit et bence
Canım bence hamilesin kesinlikte kan ver5 gün geçti
Aşkooo 5 gün geçmiş kan verirsen net çıkarDün de first diye bir marka almıştım ona da aynı şeyi dedilerhangisi daha iyi ki
Dün de first diye bir marka almıştım ona da aynı şeyi dedilerhangisi daha iyi kiK
Çok hafif koyuluk var fotoğrafta belli olmuyor amaKoyulaşma oldu mu testte canım yarın kan ver bence
Pazartesiye kadar beklicem önceden kimyasal gebelik yaşadım korkuyorum bir yandan o da bu şekilde çok hafif belliydiAşkooo 5 gün geçmiş kan verirsen net çıkar
Hiç kanaman olmadı dimiPazartesiye kadar beklicem önceden kimyasal gebelik yaşadım korkuyorum bir yandan o da bu şekilde çok hafif belliydi![]()
Yok hayırHiç kanaman olmadı dimi
Benimde adetime 8 gün var mide bulantım olunca test yaptım silik çizgi çıktı testim freely ama testİ negatif çıkarıyor yazmışlar inşallah öyle değildirFreely diye bir marka
Freely diye bir marka
Bende bu marka ile öğrendim böyle silik çizgi ile hadi bakalm hayırlısıFreely diye bir marka
Bende hafif çizgi çıktı yalancı pozitif çıkarıyor diye okudum bende ama bana sorarsan şimdiden kan verme sonra acaba değer yükseldi mi diye strese giriyorsun biraz geçsin adetinBenimde adetime 8 gün var mide bulantım olunca test yaptım silik çizgi çıktı testim freely ama testİ negatif çıkarıyor yazmışlar inşallah öyle değildir
Yaa hayırlı olsun inşallah bende güzel sonuçlar alırımBende bu marka ile öğrendim böyle silik çizgi ile hadi bakalm hayırlısı![]()
İnşallah canım ama var belli bi kan testi yaptir senYaa hayırlı olsun inşallah bende güzel sonuçlar alırım