Teste inanma canm bende mayis ayinda tam 4 test yapmistim boyle hatta daha köyüydü çizgi herkes hamilesin hamilesin dedi ve adet günüm geldiğinde hastalandim. O yüzden günün geçmeden test yapmamani öneririm
Testleriniz benim gibimiydi böyle silik?Cabim sen o zaman kimyasal gebelik yasamissin buyuk ihtimal. Bende adetimden once 2 test yaptim pozitif cikti .adet oldugum gunde yine suphelendim. Doktora gittim beta 30 cikti.
İnşAllah canım , ama hamilelik takvimi koymuşsun?Aynı durumdayız.
Benim de son adetim 23 temmuz.
Yarın adet günüm.
Ben çizgi göremedim ama inşallah hamilesinizdir.
Testleriniz benim gibimiydi böyle silik?
Testleriniz benim gibimiydi böyle silik?
Yaa aynı benim gibi, kaç haftalık yoksa çoktan doğurmuşsunuz?İlki adetten 1gun once digeri adet okurken 3.gunu
Yaa aynı benim gibi, kaç haftalık yoksa çoktan doğurmuşsunuz?
Hamilesin bence hiç tereddüt bile etme aynısı ben yaşadım hatta benimki daha siliktiMerhaba kızlar, son adet tarihim 23 temmuz, normalde adetim 6 gün arkaya atar, tahminimce 17 agustos olmam lazım, sizce bu hamileliye benziyomu? Bugune kadar çok hayal korıklığına uğradığım için inanmak istemiyorum(( sizce erken gösterme ihtimali varmı? Bu pozitivmi?
Bende de mi öyle olcak? Kimyasal gebelik mi? Peki neden kimyasal gebelik oluyo, sebebi nedir? Tedavi oldunuzmu?Yok kiz kimyasal gebelik cikti.gebelik var ama rahim duvarina tutunamadigi icin gebelik sonlandi
Öylemi diyosun ? Peki sizin adetinize kaç gün vardı test yaparken?Hamilesin bence hiç tereddüt bile etme aynısı ben yaşadım hatta benimki daha silikti
İnşAllah canım , ama hamilelik takvimi koymuşsun?
8 gün vardıÖylemi diyosun ? Peki sizin adetinize kaç gün vardı test yaparken?
Hayır canım hormonlarım gayet iyi çıkmıştı, bütün testlerim normsldi eşimde de normal, ama hamile kalamıyorum 8.aydır, adetin kaçıncı test yaptınız?Bende de böyle hayalet çizgi oluşmuştu, hormon tedavisi görüyorsan yanıltıcıdır yalnız.
İnşAllah hamile olursun canım, Allah kucağımızı boş koymasınBelki uğur getirir de tutar diye koydum.
Adet olursam kaldırıcam.
Ne kadar erken yapmışsın8 gün vardı
Ben sabırsızım ve şuan 7 haftalık hamileyimNe kadar erken yapmışsın
Bende de mi öyle olcak? Kimyasal gebelik mi? Peki neden kimyasal gebelik oluyo, sebebi nedir? Tedavi oldunuzmu?
Bende de mi öyle olcak? Kimyasal gebelik mi? Peki neden kimyasal gebelik oluyo, sebebi nedir? Tedavi oldunuzmu?
İnşAllah hamile olursun canım, Allah kucağımızı boş koymasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?