Hamilelik testime bi bakarmısınız?

Cabim sen o zaman kimyasal gebelik yasamissin buyuk ihtimal. Bende adetimden once 2 test yaptim pozitif cikti .adet oldugum gunde yine suphelendim. Doktora gittim beta 30 cikti.
Teste inanma canm bende mayis ayinda tam 4 test yapmistim boyle hatta daha köyüydü çizgi herkes hamilesin hamilesin dedi ve adet günüm geldiğinde hastalandim. O yüzden günün geçmeden test yapmamani öneririm

Hamilesin bence hiç tereddüt bile etme aynısı ben yaşadım hatta benimki daha silikti

Bende de böyle hayalet çizgi oluşmuştu, hormon tedavisi görüyorsan yanıltıcıdır yalnız.

Bende de böyle hayalet çizgi oluşmuştu, hormon tedavisi görüyorsan yanıltıcıdır yalnız.
Hayır canım hormonlarım gayet iyi çıkmıştı, bütün testlerim normsldi eşimde de normal, ama hamile kalamıyorum 8.aydır, adetin kaçıncı test yaptınız?

Canim benim 3.dusugum .ama digerkileri kurtajla alindi. Biri 7digeri 9 haftalikti. İlk defa boyle birsey basima geldi. Tedavi icin ise test yaptirdim sonucu 1-1.5ay sonra cikar diyorlar. Beklemedeyim yanii
Bende de mi öyle olcak? Kimyasal gebelik mi? Peki neden kimyasal gebelik oluyo, sebebi nedir? Tedavi oldunuzmu?

İnşAllah hamile olursun canım, Allah kucağımızı boş koymasın

Amin canım hepimizin inşallah.
Adet gününün geçmesini bekle bence.
Çünkü kimyasal gebelik herkeste olabilir ve adetle beraber gider.
Kimyasal gebelik olduğu zaman adet öncesi testte silik çizgi çıkabilir.
İnşallah hamilesindir. Kaç aydır deniyorsun?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…