Hamilelik testime bi bakarmısınız?

Hayır canım hormonlarım gayet iyi çıkmıştı, bütün testlerim normsldi eşimde de normal, ama hamile kalamıyorum 8.aydır, adetin kaçıncı test yaptınız?
Ben tedavi görmedim ama klomen tedavisi gibi tedavi görenlerde hcg bi miktar artıyo diye biliyorum eğer öyle bi tedavi görmüyosan hamilesin bence benimkisi daha silikti hatta çok istediğimden beynim beni yanıltıyo dedim kendi kendime ama 2 gün sonra silik ama belirgindi.

Canim benim 3.dusugum .ama digerkileri kurtajla alindi. Biri 7digeri 9 haftalikti. İlk defa boyle birsey basima geldi. Tedavi icin ise test yaptirdim sonucu 1-1.5ay sonra cikar diyorlar. Beklemedeyim yanii
Yaa çok üzüldüm, Allah yardımcın olsun(( ikaç filanla sıkı tutunamazmı bebek rahme, yani adet gecer gecmez doktora gitsen bişey yapamazlardımı? Yoksa kimyasal olduğunu deyişmek mümkün olmuyomu?

İnşAllah öyle deyildir ya(( 1yıl 5 aydır evliyim, evliliyimin 8ci ayı bol gebelik gecirdm, 7 aydır artık hamile kalamıyorum(( bütün deyerlerin testlerim normal eşimde de ama işte olmuyor

Cnm ax once bi yerde okudum. Bu sayfadami yaziyordu bilmiyorum ama. Betasi 9 olan birisine progestan verilmis ve bebegi tutunmus. Yani olabilir. Ama benim ilk bas dis gebelikten suphelendiklerin icin. Tedavi yapmadilar. Cunku dis gebeligin dusmesini engellemek tehlikeli.
Yaa çok üzüldüm, Allah yardımcın olsun(( ikaç filanla sıkı tutunamazmı bebek rahme, yani adet gecer gecmez doktora gitsen bişey yapamazlardımı? Yoksa kimyasal olduğunu deyişmek mümkün olmuyomu?

Yok klomen 4 ay bundan önce kullandm, ama bişi çıkmadı diye bıraktım, inşAllah brnde de öyledir

Ne güzel, Allah sağsalim kucağına almak nasip etsin canım :)
Amin canım darısı senin başına pozitif düşün herkeste kimyasal gebelik olcak dye bişey yok bende niye olmadı bi ihtimal şans bu hiç bence böle saçma sapan şeyleri düşünme hamilesin erken olduğu için slik çizgi çıkıyor adetden 1 gün önce ben yaptım silik çıkınca normal iki çizgide çıktı ertesi günüde doktora gitdim vajinadan baktı ve bebek gözüktü. Olumlu düşün sen hep

Zatwn bi gebelik gecirmissin bi sorunun yok ki. Ben kurtajimdan 6 ay sonra hamile kaldim. Kimiside kurtajdan 1-2 ay sonra hamile kaliyor. Rabbim dogru zamannda ve dogru sekilde bize bu duyguyu tatmayi nasip eder. Benin 3.dusugum uzulmuyormuyum uzuluyorum ama biliyorum ki Allah buyuk :)
İnşAllah öyle deyildir ya(( 1yıl 5 aydır evliyim, evliliyimin 8ci ayı bol gebelik gecirdm, 7 aydır artık hamile kalamıyorum(( bütün deyerlerin testlerim normal eşimde de ama işte olmuyor

Anladm canım, bende bi defa boş gebelik geçirdm, kese vardı bebek yoktu, kürtaj yaptırmadm, insnmadm görünecek dedim, ama 2gün sonra kendiliyinden düştü, 9 haftalıktı çok acı çektim düşürürken, 2 saat filan(( onun için çok korkuyorum((

İnşAllah canım, ne bilim çok korkuyorum, çünki hep beklediyim ay adet oldum, onun için umutsuzluğa kapıldım((

Ben hic acii cekmedim. Kanamam vardi ve kesem kuculuyordu. Doktor ben bu gebelikten supheleniyorum seni zehirleyebilir sonlandiralim dedi. Hatta bi hemsire vardi. Surekli pihti dusurup ultrasona goturuyordu beni. Dediki kesen cok duzgun aslinda hala gebeligin devam d ediyor dedi.ama doktor alinmasi gerektigini soyleyince aldirdim.bu arada insAllah normal gebelik yasiyorsjndur ama kinyasal bile olsa. Bi dahaki ay gebe kalma sansin daha yuksek oluyormus.o yuzden icin rahat olsunn

İnşAllah, bakalım artık beklicem hayırlısı olsun ikimizdede :*

İnşallah öyle değildir de hamilesindir.
Rahim filmi çekildi mi?

Canım şimdide başqa markadan test yaptım onda da hiç bişi gözükmedi, böyle şey oluyomu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…