- 10 Haziran 2020
- 176
- -93
- 13
- 31
- Konu Sahibi Sorulari_olanbiri
-
Hanımefendi bilip bilmeden konuşmayın yine gireceğim o yüzden test yaptım. Tomografideki radyasyon günlerce insandan çıkmıyor endişem bu yüzdendi anlamıyorum bazı üyeleri gerçekten sanki insanların azarlamak için yazıyorsunuzdöllenme en kısa 3 gün sürüyor, çook erken yakalamışsın sen daha vitaminkenama konu sahibininki tuhaf .10 gün önce ilişki 1 hafta önce tomografiyse gebelik oluşmamış gibi bir şey zaten, 2 gün önce ilişkiye girdik diye 2 gün önceki ilişki için hemen teste bakmak da sadece komik.neyse
döllenme en kısa 3 gün sürüyor, çook erken yakalamışsın sen daha vitaminkenama konu sahibininki tuhaf .10 gün önce ilişki 1 hafta önce tomografiyse gebelik oluşmamış gibi bir şey zaten, 2 gün önce ilişkiye girdik diye 2 gün önceki ilişki için hemen teste bakmak da sadece komik.neyse
Adetim düzensiz 45 50 gün oldu geçtiKadın hastalıkları konusunda bir kadın vardı ortalığı ayağa kaldırmıştı. Hamilelik belirtileri yaşadığını söylüyordu. Yani bir tekme attı demediği kaldı, o derece. Doğum kontrol hapı kullanmış ama sadece 9 gün onda da 2 gün falan almamışBiz de saf saf hap kullandıysan hamile değilsindir diyorduk detaya inince belli oldu bu kadarı. Hastaneye test yaptırmaya gitti. Korunmasız ilişki ne zaman oldu dedim, 2 gün önce dedi, bu ay daha önce olmadı dedi cevap vermeyi bıraktım. 10 gün önceki böyle silik çıkar gerçekten 2 günden bir şey olmaz da.
En sağlıklısı gecikmeyi beklemek ama ben istemediğim için iki haftada bir test yapardım. İçimiz rahat etsin diye. Ayda bir zaten doktor kontrolünde doğum kontrol hapı kullandığım için kanda gebelik testi yaptırıyordum. Daha rahme düşmeden yakalamışım keratayı. İstemediğim bir durumdu, kimyasal gebelikle sonuçlandı. Bir daha da bir kaza olmadı neyse ki.
Benim demek istediğim ne zaman ilişkiye girdiğimi anlatmak içindi tomografiye gireceğim bu yüzden test yaptım sadece 2 gün olsa yapmazdımAdetim düzensiz 45 50 gün oldu geçti
Evet var gözüküyor benim adetime 5 6 gün kala çıkmıştıAttım buyurun. Zaman geçtikçe belirgin oldu
fotoyu yorumlayamam da testler zaman gectikce cift cizgi oluyorlar o kendi ozellikleri. testin calistiginin ispati gibi demislerdi.Attım buyurun. Zaman geçtikçe belirgin oldu
Ben arkadaşa demiştim zatenBenim demek istediğim ne zaman ilişkiye girdiğimi anlatmak içindi tomografiye gireceğim bu yüzden test yaptım sadece 2 gün olsa yapmazdım
Bende ilk kez oldufotoyu yorumlayamam da testler zaman gectikce cift cizgi oluyorlar o kendi ozellikleri. testin calistiginin ispati gibi demislerdi.
Testen bir fotosunu atsaniz bir bakalim bizdeAdetlerim düzensiz 45 gündür olmadı
Evet tertemiz hormonlar rahim her şey normal ama böyle düzeniBen arkadaşa demiştim zatensizin 10 gün olandan çıkması olası, çıkabiliyor. Birkaç gün sonra sabah ilk idrarla test yaparsanız daha beligin çıkma olasılığı var. Hep düzensizseniz kist olasılığı var, düzensizlik için doktora gittiniz mi?
Attım yukarda bakar mısınız rica etsemTesten bir fotosunu atsaniz bir bakalim bizde
Yeni gördum attiginizi ben ikinci cizgiyi rahat bir sekilde göruyorum gercekten okadr çok negativ test sonucu aldimki eminkm bu positiv ama cok erken olabilir biraz gecince birdaha yapin bakalim koyulasacakmiAttım buyurun. Zaman geçtikçe belirgin oldu
İlk yapınca belirsizdi ama vardı. Bir saat grçti böyle oldu.Yeni gördum attiginizi ben ikinci cizgiyi rahat bir sekilde göruyorum gercekten okadr çok negativ test sonucu aldimki eminkm bu positiv ama cok erken olabilir biraz gecince birdaha yapin bakalim koyulasacakmi
Vallaha bende saatlerde gecse cikmuyorsa cikmiyor seninkisi bir ihtimal önde bence sen biraz daha gecince yap nezaman adet günün ? Düzensiz demissinde ama.mutlaka bir tahminin vardirİlk yapınca belirsizdi ama vardı. Bir saat grçti böyle oldu.
45 50 gün önce oldum. Genelde olması gerekiyordu.Vallaha bende saatlerde gecse cikmuyorsa cikmiyor seninkisi bir ihtimal önde bence sen biraz daha gecince yap nezaman adet günün ? Düzensiz demissinde ama.mutlaka bir tahminin vardir
yani normalde olmasi gerken zamanda olmadi yani ozaman.. bekle bakalim bir cok erken olabilir basinda olabilir sabirli olup 4 gun filan beklersen Test yaparsin belki koyulasir testte cikmassada mutlaka kan testine git mutlaka45 50 gün önce oldum. Genelde olması gerekiyordu.
10 dakikadan sonra çıkan sonuçlar yanlıştır. Ama olmadığı zaman aylar da geçse sonradan çıkmıyor. Çok çok erken aşamada yakaladığınız için olmuş olabilir ya da gözünüz alışmıştır daha önce çıktığı hâlde siz sonradan fark etmişsinizdir. Siz sabah ilk idrarınızla tekrar yapın.İlk yapınca belirsizdi ama vardı. Bir saat grçti böyle oldu.
İnternetten 20 liraya test aldım erken test gibi bir şey bakalım cumartesiye geliryani normalde olmasi gerken zamanda olmadi yani ozaman.. bekle bakalim bir cok erken olabilir basinda olabilir sabirli olup 4 gun filan beklersen Test yaparsin belki koyulasir testte cikmassada mutlaka kan testine git mutlaka
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?