- 23 Temmuz 2015
- 1.339
- 1.678
- 53
- 32
- Konu Sahibi persephone__
-
Hayır asla istemiyorumBelki de sonucta 2 ay olmus ayrilali peki siz bu bebegi istiyor musunuz
Çünkü eşim belki de öyle bişey yoktur diye düşünebilecek biri değil direk havaya girmiştir. Zaten çok istiyordu çocuk. O arkadaşıma söyleme sebebim de başka arkadaşımın olmaması. Sanırım artık o arkadaşım da yok.2 buçuk ay neden beklediniz acaba ?
Ve eşiniz duyar duymaz hemen tek taş almış üstelik ortada bebek bile yok
Siz acaba Eşinizin kulağına gidecegini bildiginiz için mi özellikle o arkadasiniza söylediniz
Çünkü eşim belki de öyle bişey yoktur diye düşünebilecek biri değil direk havaya girmiştir. Zaten çok istiyordu çocuk. O arkadaşıma söyleme sebebim de başka arkadaşımın olmaması. Sanırım artık o arkadaşım da yok.
Aldırmak için geç kalmamışsam aldırırım.Ben hamile olacağınızı sanmıyorum. Tabi yine de en iyi siz bilirsiniz. Farzedelim ki hamilesiniz barışmak zorunda mısınız ? Tek basiniza da bakamazmisiniz ? Durumlar ve Koşullar nasıl . Aldırır misiniz ??
Aldırmak için geç kalmamışsam aldırırım.
Onun dışında maddi yönden bakabilirim ama hep içimde bi soru işareti ve üzüntü olur :/
Stresten olabilir canim. 2 ay geçmiş olsaydi testlerin birinde cikmasa birinde cikardi mutlaka.Bilmiyorumaslında imkansız hamile olmam ama regl olmadım iki buçuk aydır. Benim bi gün bile gecikmezdi inş strese bağlıdır
2.5 aydır adet olmuyorsan ve test negatif çıktı ise teste %99 güvenebilirsin. Stresten olmuştur oNegatif çıktı ama doktora gitmeden içim rahat etmicek sanırım pazartesiyi bekliyorum
Kendinde fark ettiğin değişiklikler var mı?Bilmiyorumaslında imkansız hamile olmam ama regl olmadım iki buçuk aydır. Benim bi gün bile gecikmezdi inş strese bağlıdır
Sadece mide bulantısı ama mutsuz olduğum içindir diye düşündüm şuana kadar. Yarını bekliyorumKendinde fark ettiğin değişiklikler var mı?
Zaten ilk bir ay daha zamanı gelmemişti. Sonra da heralde yemek yemiyorum vs diye bekledim korunduğum için o ihtimal aklıma gelmediTestler genelde doğru çıkıyor . Asıl bana garip gelen test yapmak için 2 .5 ay beklemeniz . Hiç mi ne oluyor demediniz ? Sadece hamilelik değil sebebi bir hastalıkta olabilir yani hiç merak etmediniz mi ?
Zaten ilk bir ay daha zamanı gelmemişti. Sonra da heralde yemek yemiyorum vs diye bekledim korunduğum için o ihtimal aklıma gelmedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?