Hamilelik testleri

2 buçuk ay neden beklediniz acaba ?
Ve eşiniz duyar duymaz hemen tek taş almış üstelik ortada bebek bile yok
Siz acaba Eşinizin kulağına gidecegini bildiginiz için mi özellikle o arkadasiniza söylediniz

2 buçuk ay neden beklediniz acaba ?
Ve eşiniz duyar duymaz hemen tek taş almış üstelik ortada bebek bile yok
Siz acaba Eşinizin kulağına gidecegini bildiginiz için mi özellikle o arkadasiniza söylediniz
Çünkü eşim belki de öyle bişey yoktur diye düşünebilecek biri değil direk havaya girmiştir. Zaten çok istiyordu çocuk. O arkadaşıma söyleme sebebim de başka arkadaşımın olmaması. Sanırım artık o arkadaşım da yok.

Ben hamile olacağınızı sanmıyorum. Tabi yine de en iyi siz bilirsiniz. Farzedelim ki hamilesiniz barışmak zorunda mısınız ? Tek basiniza da bakamazmisiniz ? Durumlar ve Koşullar nasıl . Aldırır misiniz ??

Ben hamile olacağınızı sanmıyorum. Tabi yine de en iyi siz bilirsiniz. Farzedelim ki hamilesiniz barışmak zorunda mısınız ? Tek basiniza da bakamazmisiniz ? Durumlar ve Koşullar nasıl . Aldırır misiniz ??
Aldırmak için geç kalmamışsam aldırırım.
Onun dışında maddi yönden bakabilirim ama hep içimde bi soru işareti ve üzüntü olur :/

Aldırmak için geç kalmamışsam aldırırım.
Onun dışında maddi yönden bakabilirim ama hep içimde bi soru işareti ve üzüntü olur :/

Tabiki geç kalınmıştir. Ama ben strese bağlı diyorum. Erken gebelik testleri var 20 tl civarı ondan alın 99 kesin sonuç veriyor. Yanılma payı çok az hatta hiç yok

Test bozuksa zaten dalgalanmalar renk karışmaları filan oluyor belli ediyor kendini yani. Yanılma payı çok düşük hcg değeri çok azken bile pozitif veriyor benim 3 hafta 5 günlükken pozitif vermişti.

Testler genelde doğru çıkıyor . Asıl bana garip gelen test yapmak için 2 .5 ay beklemeniz . Hiç mi ne oluyor demediniz ? Sadece hamilelik değil sebebi bir hastalıkta olabilir yani hiç merak etmediniz mi ?

Testler genelde doğru çıkıyor . Asıl bana garip gelen test yapmak için 2 .5 ay beklemeniz . Hiç mi ne oluyor demediniz ? Sadece hamilelik değil sebebi bir hastalıkta olabilir yani hiç merak etmediniz mi ?
Zaten ilk bir ay daha zamanı gelmemişti. Sonra da heralde yemek yemiyorum vs diye bekledim korunduğum için o ihtimal aklıma gelmedi

Zaten ilk bir ay daha zamanı gelmemişti. Sonra da heralde yemek yemiyorum vs diye bekledim korunduğum için o ihtimal aklıma gelmedi

Yetersiz besleniyorsanız adet düzeninizi etkilemesi çok normal. Diyet yapmak da bozar örneğin rutini. Mutlaka doktora görünün.

İki hamileligimde de regl tarihim gelmeden idrar testinde ogrendim .
Sizin sureniz cok gecmis. Adet on gun geciktikten sonra negatif cikiyorsa dogrudur o, siz iki ay diyorsunuz. Mumkun degil.
Ha bir kere test yaptiniz bir daha denemediyseniz onu bilemem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…