merhaba arkadaslar.. ben hamile oldugum dusuncesiyle bugun test aldim . Ac karina ogleden sonra test yaptim negatif cikdi sukur .. ama bana dediler bu eczanelerde satilan testler ac karna sabah yapilmali .. dogru cikmasi icin icme kusku oldu neyapmam lazim yardimci olurmusunuz ? Dogrumu yaptim yeni bir test yapmama gerek varmi?uzerinde nezaman yapilcagi yazilmiyorr
merhaba arkadaslar.. ben hamile oldugum dusuncesiyle bugun test aldim . Ac karina ogleden sonra test yaptim negatif cikdi sukur .. ama bana dediler bu eczanelerde satilan testler ac karna sabah yapilmali .. dogru cikmasi icin icme kusku oldu neyapmam lazim yardimci olurmusunuz ? Dogrumu yaptim yeni bir test yapmama gerek varmi?uzerinde nezaman yapilcagi yazilmiyorr
Ben daha uc aydir dogum yapmisim ;( oyuzden istemiyorum.. bebegim daha cok kucuk .. birkere adet gordum dogumdan sonra birdahada goremeyince kendimden suphelenmeye basladim son bir haftadir siddetli karin agrim var oyuzden test yapim emin olmak icin dedim.. ve ben oglumda test yaptigimda pozitif cikdi aynida ole oldu tabi hakkimdaki hayirlisi
Kızlar acil biley sorucam lütfen yardımcımoldun eşimle bebeğimiz olsun istiyoruz geçen ayda zaten bunu yazmıştım bu ay bu hafta doğurgan dönemim dün eşimle korunmasız ilişkiye girdik hiç farketmedim ama şuan farkettim kanamam olmus 3 4 damla şeklinde bunun ne demek olduğunu biliyomusunuz
Kızlar acil biley sorucam lütfen yardımcımoldun eşimle bebeğimiz olsun istiyoruz geçen ayda zaten bunu yazmıştım bu ay bu hafta doğurgan dönemim dün eşimle korunmasız ilişkiye girdik hiç farketmedim ama şuan farkettim kanamam olmus 3 4 damla şeklinde bunun ne demek olduğunu biliyomusunuz
Merhaba . Benim bir arkadasimda öyle kanama oldu sonucunda hamile olduğunu öğrendi. Tabi bu arkadasimda oldu sizdede olacak diye birsey yok tabiki . Hayirlsii olsun derim . En son nezaman regl donemiminizdi? Ve nezamandan beri bebek isityorsunuz?
2 aydır istiyoruz hamilemiyim bilmiyorum ama adetim 27 sinde bitti ogünden beri iki günde bir ilişkiye giriyoruz sırt üstü yapıp kalçamın altına yastık koyup 10 15 dakika yatıyorum