Hamilelik troidi dogumdan sonra devam ediyor mu ?

Tuvalet egitimi sizce ne kadar kolay ??

• Ömur biter tuvalet egitimi bitmez diyenler unutmadim sizleri

OY: 1 25,0%
  • Biter biter oda biter

OY: 3 75,0%

• Ankete Katılan
    4

Basakkadini

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Nisan 2014
44
18
88
Ankara
Hamilelikte troid cikti ve dogumdan sonra tekrar gitmedim 2 sene oldu ikinci cocugu istiyorum ama cevrem korkuttu beni troid hastalari ilac kullanmadan hamile kalamaz diye bu durumu yasayan var mi yardim lutfen

Benim hamileligimden sonra devam etti tiroid hastaligim. 5 yil tedavi gordum. Artik degerlerim normal. Ama her hamilelik tiroidi dogumdan sonra devam edecek diye birsey yok. Bir dahiliye uzmanindan tsh ve t3 testi isteyip emin olabilirsiniz.

Hamilelikte troid cikti ve dogumdan sonra tekrar gitmedim 2 sene oldu ikinci cocugu istiyorum ama cevrem korkuttu beni troid hastalari ilac kullanmadan hamile kalamaz diye bu durumu yasayan var mi yardim lutfen
Bence tahlil yaptir. Degerlerin normalde olabilir. Bozukluk varsa hamile kalman zor . Kalirsanda Allah korusun bebekte bir cok sorun cikabilir

Evet cnm bebek icin degerlerin dusmesi.gerekiyor 2.5 veya altina bende de tiroid cikti en son 8 di ilac kullanmadim. Bu ay da gebelik olmayinca randevu aldm. Degerleri dusurmeye kararliyim ama şoyle bir durum varmis tek tiroid hamileligi engellemezmiş baska sorunlara yol acip engellermiş diye okudum netten.

Evet cnm bebek icin degerlerin dusmesi.gerekiyor 2.5 veya altina bende de tiroid cikti en son 8 di ilac kullanmadim. Bu ay da gebelik olmayinca randevu aldm. Degerleri dusurmeye kararliyim ama şoyle bir durum varmis tek tiroid hamileligi engellemezmiş baska sorunlara yol acip engellermiş diye okudum netten.
Endokrin uzmanina gittin mi bide kullandigin ilaci yazar misin rica etsem

Back
X