Hamilelik.Ultrasondan sonra sancı ve kahverengi akıntı

Asya1994

Üye
Kayıtlı Üye
11 Haziran 2020
523
204
23
31
Merhaba 12+1 haftalık hamileyim.Bugün detaylı ultrasona gittim.erkenden hazırlanırken peçeteye kahverengi akıntı geldi. Ultrasona gittim geldim üstden bastıra bastıra baktı.Şimdi biraz sancım birazda kahverengi akıntım var..onuda diyeyim ki hamile kaldığımdan 8 haftasına kadar kahverengi akıntım hiç geçmedi.doktor korkma diyordu. Geçmişti yoktu birden bire ne oldu anlamadım.korkuyorum biraz

Canım seni korktmak değil amacım bnim de kahverengi akıntım vardı doktr bana normal birşey olmaz dedi bı ay sonra gitigmde bebeğin gelişimi durmuştu başka doktora gittim bana dedi ki kahverengi akıntı kan zaten dedi bnim ki zaten çok küçüktü 2 aylıktı kürtaj oldum yani doktra git ihmal etme

Geçmiş olsun.
3 aylık ama 6 7kez kontröle gittim).kendi doktorumdan başka doktorlarada gözüktüm,ultrasonda herşey normal dediler.aynı şeyler söylüyorlar. Bugünde detaylı ultrason oldum herşeyi iyi çok şükür. Yinede korkuyoum

progesteran verdilermi

Allah'ın izniylr birsey olmaz ama fazlaysa akıntın yine de git için rahat olması için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…