Hamilelik var mı sizce ?

Umudumvarsizsayesinde

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
23 Ağustos 2021
68
19
3
25
Bir erken gebelik birde normal test yaptım silik çıktılar , adetim 3 gecikti ama arada adet sancısı çekiyorum birde hafif kahverengi leke geliyor. Yarın test verecegim sormak istedim

Bir erken gebelik birde normal test yaptım silik çıktılar , adetim 3 gecikti ama arada adet sancısı çekiyorum birde hafif kahverengi leke geliyor. Yarın test verecegim sormak istedim
3 gün gecikmişsiniz silikmiş testiniz tabiki hamile olabilirsiniz.

Teşekkür ederim adet agrısı ve kahverengi leke normal mi peki
Leke bazen normal olmayabilir acile gitseniz şimdi bile gidebilirseniz ilac iğne yapar gecikmişsiniz testte pozitif neyi bekliyorsunuz acaba ? Lekelenmem var gebelik testim pozitif diye acile gitmenizi öneririm

Leke bazen normal olmayabilir acile gitseniz şimdi bile gidebilirseniz ilac iğne yapar gecikmişsiniz testte pozitif neyi bekliyorsunuz acaba ? Lekelenmem var gebelik testim pozitif diye acile gitmenizi öneririm
Katılıyorum aynısını mayısta yaşamış biri olarak zaman kaybetmeyin bence bana düşmesin diye iğne yapıldı progestan başlandı ona ragmen düştü ama yaşayacak ömrü yokmus tedbiri alıp tevekkülü Allaha bırakmak lazım

Tabi sizinki çok yeni kese görünürmü bilmiyorum kese göremeden kanamada olsa iğne vurmazlar diye düşünüyorum dış gebelik kimyasal gebelik göz önünde bulundurularak benim kese ve kalp atısı gözükmüştü

Yani sonuçta içim rahat olurdu benim elimden geleni yaptım diye ama o an öyle bı durum yaşasam ve acile gitmesem üzülürdüm

Hayır iğne de vurur ilaçta verir hatta ilaç gebelik oluşmadan başlanır bazılarında tutunması kolay olsun diye

Doğru, hatta keseyi ve bebeği görüp kalp atışını görmeyince de yapmıyorlar. Bana yapmamışlardı kalp atışı yok diye.

Hayır iğne de vurur ilaçta verir hatta ilaç gebelik oluşmadan başlanır bazılarında tutunması kolay olsun diye
Doğrudur pek bilgim yok tahmin yürüttüm sadece ama bende ne olursa olsun giderdim acile kan verirdim zaten degerdende olup olmadıgı anlasılır bence vakit kaybetmeyin

Evet onun için folik asit kullanıyodum
Folik asit değil progestan bebeğin tutunmasını sağlar ben aşılama yaptırdığım zaman kullandım ablamda hamileliğinde ara ara lekelenmesi vardı 3 ay progestan kullandı

Ben bir cahillik ettim bu ay dogrumu ettim hic bilmiyorum ama düşük yaptıgım aydan kalma progestan vardı elimde bu ayda yumurtlamaları degerlendrp baska sebepten acile gittigimde adet 10 12 gün kala flan doktor rahim kalınlasmıs 2.3 güne adet olrsn deyince dedim yolsa bebeismi var rahim kalınlasmıs ilişkilerden 2 gün snra bir gün ara ile iki kez progestan içtim varsa tutunsn diye nitekim bu ay gebeyim tabi olacagı varms ama faydası olmsmudur diyede dusunmeden edemıyorum hatta elimde progestan var hala içiyim diyorum bebis tutuncalçksa yardmcı olayım dıye sonra diyorum sacmalama ya zararlı olursa flan

Evet acilden acile çok değişiyor gerçekten kimisi çok hassas ve ılımlı yakalısrken kimisde böyle vakalar görmekten bıkmış gibi geçiştiriyor maalesefki
Yazık valla. Allah sorsun hesabını diyorum ben. O düşük önleyici iğneler. Tüp bebek transferden sonra düzenli olarak önlem amaçlı bile yapılan şeyler. Düşecekse zaten iğne işlemez düşer.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…