Hamilelik var mı sizce ?

İstanbul anadoluda olan varsa ümraniye eah kadın ve cocuk acil cok iyi bu konuda her gittigimde nöbet degisip farkli doktora denk gelsemde hepsi cok ilgiliydi..

Yapan yapıyo yaa. Ben burda çok gördümm
Doğrudur Mervem, benim bebe kalp atışı alınması gereken buyuklukteydi alınmayınca sanırım ölü bebek için yapmak istemediler. Ama gerçi bir hafta süre verelim hala yoksa alalım da demişlerdi ama bilemiyorum işte, bir kriter vardır belki.

İstanbul anadoluda olan varsa ümraniye eah kadın ve cocuk acil cok iyi bu konuda her gittigimde nöbet degisip farkli doktora denk gelsemde hepsi cok ilgiliydi..
Malatya'dayım ben. Takipli olduğum özel hastanenin acilinde doktor yoktu. Doktorumu arayın dedim arayamayız dediler. İsterseniz devletin aciline gidin dediler mesela. Devlette de iğne falan yapmadılar tabi. Hatta ilk kahverengi akıntım var deyince kan grubumu falan sormuşlardı. Akıllarına ilk olarak kürtaj geldi ama sonra çok kanama yok diye bir hafta süre vermişlerdi işte.

Gerçekten cok yazık ya mesleklerinin amacı belli ama davranışları çok farklı rabbim iylerle karşılaştırsın çünkü başka şans yok... ya şansa iysine denk geliceksin yada dünya para döküp olması gereken ilgiyi göreceksin

Bilmiyorum, ben iğne yapmamalarını kalp atışının olmayışına bağlamıştım. İğne olsa da olmasa da o kalp atmayacaktı belli ki. Daha çok özel hastanede doktorumu aramamalarina kızmış doktor degistirmistim. İyi ki yapmışım çok iyi bir doktor buldum. Gebe kalırsam onunla devam edeceğiz.

Kaç haftadaydınız kalp atısı görüp sonradanmı göremediler misal bende sesli dinlememistim ultrason cıhaznı bana cevirip kalbinin harektlrnı gosterdi doktor bana ve igne yaptılar tabi akacak kan damarda durmuyor hersey nasip 6+3 bende ama düştü maalesf

Yok hiç görünmedi bende kalp atışı. Kalp atışı için gideceğim günün öncesi kahverengi akıntı başladı işte gece, 6+5'ti. Sonra da 7+4'te kürtajla sonuçlandı. İki gebelik kaybettim öyle, kan pihtilasmasindanmis. Önümüzdeki gebeliklere bakacağız.

Rabbim tez zamanda gönlünüzdekini ömrünüze hayırlı kılsın inşAllah olmaz sanıyoruz her ayı iple çekiyoruz ama oluyor çol şükür bende mayısta o minicik oynayan aklbi görüp düşürmüştüm şuan tekrar hamile oldugumu ögrendim kese ve kalp atısını gormedim henuz inanınkı sevinemıyorum sankı yıne 6 haftaya gelecegim ve orda bitecek gibi düşük kürtaj bunlar gercekten zor seyler rbabim bidaha yaşatmasın

Amin amin. Çok iyi anlıyorum sizi. İnşallah sağlıcakla ilerlesin gebeliğiniz. ❤
Konu sahibi de hakkını helal etsin biraz kendi aramizda çevirdik gibi oldu konuyu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…