- 17 Şubat 2025
- 121
- 24
- 13
- 25
- Konu Sahibi asyakarabey
-
İş nedeniyle başka şehirdeyim kayıtlı olmadığım sağlık ocağı test yapar mı ki acilde vereyim olmasaVar gibi sanki sağlık ocağına gidip kan versene hemen iki testte de silik çıkmış
Gebelik ihtiamlim var acil de yapsınlar bi zahmetİş nedeniyle başka şehirdeyim kayıtlı olmadığım sağlık ocağı test yapar mı ki acilde vereyim olmasa
Misafir girişi yapıp alırlar. Benim de adetim 10 gün gecikti dün sağlık ocağında test verdim 0.200 çıktı değer gebelik yok ama hala adet olamadımİş nedeniyle başka şehirdeyim kayıtlı olmadığım sağlık ocağı test yapar mı ki acilde vereyim olmasa
Yarın regl olmazsam gideyim şansımı deneyeyim yapmazlarsa da akşamına acile gideyimGebelik ihtiamlim var acil de yapsınlar bi zahmet
Yaa test yapmış mıydınız çıkıyor muydu testte birde kan sonucunuz hemen çıktı mıMisafir girişi yapıp alırlar. Benim de adetim 10 gün gecikti dün sağlık ocağında test verdim 0.200 çıktı değer gebelik yok ama hala adet olamadım
Testte yapabilirsinizYarın regl olmazsam gideyim şansımı deneyeyim yapmazlarsa da akşamına acile gideyim
Testlerim silik çıkıyor predictor express aldım yarın sabah onu da yapacağımTestte yapabilirsiniz
O test doğru cıksrtıyor diyoşsr belirti var mıTestlerim silik çıkıyor predictor express aldım yarın sabah onu da yapacağım
Mide yanmam var çok hafif de adet belirtisi gibi bel ve kasık ağrım oluyor ara sıra ovülasyon testlerim de 3 gündür pozitif çıkıyorO test doğru cıksrtıyor diyoşsr belirti var mı
Aaaa o zaman gebelik olabilir öyle öğrenen çok varMide yanmam var çok hafif de adet belirtisi gibi bel ve kasık ağrım oluyor ara sıra ovülasyon testlerim de 3 gündür pozitif çıkıyor
Predictorda beyaz çizgi çıkmış negatif gözüküyor. Kaset test artimed galiba o yüzden hiç güvenilir değil. Bence kan vermek için beklemelisin canım. Sabah tekrar idrar testi yapıp pozitif çıkarsa kan verirsin. Kanda negatifi görmek daha yıpratıcı oluyor defalarca başıma geldi maalesef. İnşallah hamilesindirMerhaba sizce gebelik var mı adetime 2 gün var testlerin bu şekilde çıkıyor
Bence var gibi duruyor , sağlık ocağında misafir olarak bakarlar kan tahliline ama e nabıza düşmesi 2 günü buluyor , özel hastane acilinde 1 saatte çıkıyor haberiniz olsun, inşallah istediğiniz gibi haberler alırsınızMerhaba sizce gebelik var mı adetime 2 gün var testlerin bu şekilde çıkıyor
Bnmde şüphelenme sebebim oydu inşallah hamileyimdirAaaa o zaman gebelik olabilir öyle öğrenen çok var
Teşekkür ederim cevabınız için bnde o yüzden kuşku da kaldım artımed hakkında çok olumsuz yorum okudum yarın belli olacak herşey hayırlısı olsun inşallah hamileyimdirPredictorda beyaz çizgi çıkmış negatif gözüküyor. Kaset test artimed galiba o yüzden hiç güvenilir değil. Bence kan vermek için beklemelisin canım. Sabah tekrar idrar testi yapıp pozitif çıkarsa kan verirsin. Kanda negatifi görmek daha yıpratıcı oluyor defalarca başıma geldi maalesef. İnşallah hamilesindir
Yaa özel daha mantıklı geldi çabuk da çıkıyormuş hem teşekkür ederimBence var gibi duruyor , sağlık ocağında misafir olarak bakarlar kan tahliline ama e nabıza düşmesi 2 günü buluyor , özel hastane acilinde 1 saatte çıkıyor haberiniz olsun, inşallah istediğiniz gibi haberler alırsınız
İnşallah ben hiç düşünmedim bu ay çok değerlendiremediğimden ama umarım vardır çok belşrtim yok normalde ben adet öncesi dönemini çok yoğun yaşarım ve benim adetlerim çok sancılı geçer son üç aydır deniyorum yani bu üçüncü denemem olacak eğer olmazsam adetten sonra dördüncü aya geçiş yapacağım ilk iki ay bu süreci hep bu süreci ağrılı sızılı yaşadım özellikle geçen ay çok fazlaydı ama bu ay adetime beş gün kaldı hala aman aman bir belirti yok mesela yürürken göğüsleri bile acırdı şu an o kadar bir göğüs hassasiyetim yok tek hassasiyetim 2.03 gündür kasıklarım da hafif ağrı oluyor ve geçiyor normalde benim aşırı şiddetli ağrılarım olur o yüzden de işte biri bana yorum yapmıştı ben hiç anlamamıştım belirt yoktu falan dedi ben de işte test yapacağım 19 Mayıs’ta adetim gelmesi lazım 16 Mayıs’ta 1 sabah test yapacağım merak ediyorum çünkü aklıma bir şey soktular inşallah vardır yani bu ay hiç olduğunu düşünmedim ama inşallah vardırBnmde şüphelenme sebebim oydu inşallah hamileyimdir
Ben 7 aydır deniyorum bu ay ilk defa ovülasyon testi yaptım ben de aynı sizin dediğiniz gibi adete 1 hafta 10 gün kala kıvranmaya başlarım çok hassas çok ağrılı geçer normalde sütyen bile takamam ama şuan hiçbir belirti yok çok hafif ara sıra giren bel ve kasık ağrısı oluyor o kadar bni şüpheye düşüren ovülasyon testinin sürekli pik çıkmaya başlaması oldu belli de olmuyor ki herkes bambaşka şeyler söylüyor umut her zaman vardır bekleyin bakalım inşallah sevindirici haberiniz bu ay gelirİnşallah ben hiç düşünmedim bu ay çok değerlendiremediğimden ama umarım vardır çok belşrtim yok normalde ben adet öncesi dönemini çok yoğun yaşarım ve benim adetlerim çok sancılı geçer son üç aydır deniyorum yani bu üçüncü denemem olacak eğer olmazsam adetten sonra dördüncü aya geçiş yapacağım ilk iki ay bu süreci hep bu süreci ağrılı sızılı yaşadım özellikle geçen ay çok fazlaydı ama bu ay adetime beş gün kaldı hala aman aman bir belirti yok mesela yürürken göğüsleri bile acırdı şu an o kadar bir göğüs hassasiyetim yok tek hassasiyetim 2.03 gündür kasıklarım da hafif ağrı oluyor ve geçiyor normalde benim aşırı şiddetli ağrılarım olur o yüzden de işte biri bana yorum yapmıştı ben hiç anlamamıştım belirt yoktu falan dedi ben de işte test yapacağım 19 Mayıs’ta adetim gelmesi lazım 16 Mayıs’ta 1 sabah test yapacağım merak ediyorum çünkü aklıma bir şey soktular inşallah vardır yani bu ay hiç olduğunu düşünmedim ama inşallah vardır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?