Hamilelik var mı sizce?

Ben takip yapmadım üçüncü denemem bir arkadaşım üçüncü denemesinde takip yapmaya karar verdi ve şu an hamile kendimi çok yorarsam eğilip çok kalkarsam kasıklarım ağrı giriyor ve akıntı geliyor o kadar

Benim son bir haftadır baş ve sırt ağrım çok fazla midem yanıyor sürekli ya üşüttüm ya psikolojik artık olmayan testte de çizgi görür gibiyim bn artımed de kıl kadar ince bir çizgi var ilk damlattığım an çıktı ama herkes güvenilmez o markaya yazmış test için o markadan başka markalar alın en iyisi sizde

I marka bende pozifit cıkatttı ama negatifti bugün stres oldum biraz kasıklarım ağrıdı şimdi de dışardayım sanki adet olcam gibi bişey akıyor gibi hissediyorum belkide öyle hissediyorum eve gidince anlarım iç camssırımdan beyaz akıntı mı kan mı yoksa öylesine his mi

Acilde kan versem çıkar mı bugün adet günüm yarın normalde gerildim iyice zaten inşallah adet olmam ya

Gebeliğimi bende ovilasyonın pik çıkması ile öğrenmiştim. Bence pozitif. Keşke karnım ağrıyor film çektirmek istiyorum ama gebelik endişem de var deseydiniz bana öyle bakmışlardı

Gebeliğimi bende ovilasyonın pik çıkması ile öğrenmiştim. Bence pozitif. Keşke karnım ağrıyor film çektirmek istiyorum ama gebelik endişem de var deseydiniz bana öyle bakmışlardı
Yaa keşke öyle deseymişim nasip inşallah yarın sağlık ocağında alırlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…