Yaaa hayırlı uğurlu olsun sağlıcakla kucağına alırsın inşallahYaaa evet bende aliagadayim canım sabah yaptığım elimdeki son testim anında bu sekidke oldu canm
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yaaa hayırlı uğurlu olsun sağlıcakla kucağına alırsın inşallahYaaa evet bende aliagadayim canım sabah yaptığım elimdeki son testim anında bu sekidke oldu canm
Evet göğüs hassasiyeti koku hassasiyeti kasik ağrısı batmasıHayırlı olsun, belirti var mı?
Amin kuzum Allah razı olsun kan sonucum hala çıkmadıYaaa hayırlı uğurlu olsun sağlıcakla kucağına alırsın inşallah![]()
sağlık ocağına gitsen tekrar
Çıktı çıktı çok şükür çıktı kuzum 208 çıkmış sonucumValla o sonuca bakmadilar bence benim tahminim
Hayırlı olsun rabbim kucağına almayı nasip etsin inşallah yaz bebeği olcak seninki Allah'ın izniyleÇıktı çıktı çok şükür çıktı kuzum 208 çıkmış sonucum
Evet kuzum temmuz sonu Ağustos başı olcak naispse ayy çok güzel bişey bu ya beklemekten çatladım ama çıktı sonundaHayırlı olsun rabbim kucağına almayı nasip etsin inşallah yaz bebeği olcak seninki Allah'ın izniyle![]()
Kesenide gör kalp atışında dinle şuan kaç haftalık gözüküyorsunEvet kuzum temmuz sonu Ağustos başı olcak naispse ayy çok güzel bişey bu ya beklemekten çatladım ama çıktı sonunda
Şuan 4 5 olarak görünüyorum haftaya perşembeye kadar kese bebek kalp atışı da belli olur galiba demiKesenide gör kalp atışında dinle şuan kaç haftalık gözüküyorsun
Beni doktor 5 aralıkta çağırdı daha gitmedim canım benim gecikmemin üzerinden 8 gün geçti şuan son regl olduğun tarih neydi senin benim 20 ekimŞuan 4 5 olarak görünüyorum haftaya perşembeye kadar kese bebek kalp atışı da belli olur galiba demi
Bir gün var aramızda 21 Ekim bende canim bende 4 üne randevu aldımBeni doktor 5 aralıkta çağırdı daha gitmedim canım benim gecikmemin üzerinden 8 gün geçti şuan son regl olduğun tarih neydi senin benim 20 ekim
Aaa aynı zamanlarda inşallah kucağımıza alacağızBir gün var aramızda 21 Ekim bende canim bende 4 üne randevu aldım
Yaaa bende çok sabırsızlaniyorum yaaa evet evet aynı zamanda gelicek bebeklerimizAaa aynı zamanlarda inşallah kucağımıza alacağızbende doktora gitmek için sabırsızlanıyorum ilk gebeliğim ve 1 yılı geçmişti olmuyordu
Amin inşallah canım sağlıkla alırız bol bol dua edelim birbirimize deYaaa bende çok sabırsızlaniyorum yaaa evet evet aynı zamanda gelicek bebeklerimizsağlıkla inşallah alırız kucağımıza
Amin kuzum amin inşallah ederim etmezmiyim hicAmin inşallah canım sağlıkla alırız bol bol dua edelim birbirimize deAllahım isteyen herkese nasip etsin inşallah
Evet görünür ama benden tavsiye idrarını tut öyle gir ultrasonaŞuan 4 5 olarak görünüyorum haftaya perşembeye kadar kese bebek kalp atışı da belli olur galiba demi
Sabah 8 bucukta randevum canımEvet görünür ama benden tavsiye idrarını tut öyle gir ultrasona![]()
Yarın haber eder misin o zaman canım randevudan çıkınca benim ki şuan 5+2 seninde 5+1 oluyor o zaman bana 9 gün sonra gel dedi amaSabah 8 bucukta randevum canım
Benim haftaya Perşembe kuzum randevum 1 hafta daha var yanjYarın haber eder misin o zaman canım randevudan çıkınca benim ki şuan 5+2 seninde 5+1 oluyor o zaman bana 9 gün sonra gel dedi ama