Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kız daha çıkmamış mı sonuçVeririrm elbettee canım benim yarına kaldı artık bu saatten sonra çıkmaz sadece 1 sayfa çıkarmış lar rabbim sagsaglim bebegine kavuşmayı nasip etsin inşallah![]()
6 sayfa sonuç çıkarmışlar hepsi çıkmış şu an sadece vitamin B12 ve Beta HCG çıkmamış şu an galiba onun üzerinde işliyorlar o da ne zaman çıkar hiçbir bilgim yok yani artık patlayacağım meraktanKız daha çıkmamış mı sonuç![]()
Valla bende dogurcam tövbe6 sayfa sonuç çıkarmışlar hepsi çıkmış şu an sadece vitamin B12 ve Beta HCG çıkmamış şu an galiba onun üzerinde işliyorlar o da ne zaman çıkar hiçbir bilgim yok yani artık patlayacağım meraktan![]()
Vallahi sorma artık ya yemin ederim sürekli girip bakıyorum artık yani sayfa çökecek diye korkuyorum resmenValla bende dogurcam tövbe![]()
Hamile olduğuna eminim de betanı merak ediyorumVallahi sorma artık ya yemin ederim sürekli girip bakıyorum artık yani sayfa çökecek diye korkuyorum resmen![]()
Vallahi kuzum benim ona ben de eminim ama ben de senin gibi Beta sonucumu çok merak ediyorum acaba kaç çıkacak diye saçma sapan sonuçlar çıktı bir o çıkmadıHamile olduğuna eminim de betanı merak ediyorum
İlk bebiş mi senindeVallahi kuzum benim ona ben de eminim ama ben de senin gibi Beta sonucumu çok merak ediyorum acaba kaç çıkacak diye saçma sapan sonuçlar çıktı bir o çıkmadı![]()
Yok kuzum 2. Olcak nasipseİlk bebiş mi seninde
Güzel haberlerle gel hadi bekliyorumYok kuzum 2. Olcak nasipse
Sen betaya da bakın veya hamilelik şüphem var dedin miYok kuzum 2. Olcak nasipse
Evet kuzum söyledim Beta da girdi doktor yani onada bakılacak hala daha çıkmamış yaSen betaya da bakın veya hamilelik şüphem var dedin mi
Bence bu işte bir terslik var kuzu şimdiye çoktan çıkmalıEvet kuzum söyledim Beta da girdi doktor yani onada bakılacak hala daha çıkmamış ya
Daha belli olmadı mı canımEvet kuzum söyledim Beta da girdi doktor yani onada bakılacak hala daha çıkmamış ya