- 8 Nisan 2024
- 967
- 271
- 23
- 32
Oraya bakıyorum direk canımAile hekimliğiyse bazen il halk sağlığı laboratuvarından sonuç çıkıyormuş oraya baktınız mı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Oraya bakıyorum direk canımAile hekimliğiyse bazen il halk sağlığı laboratuvarından sonuç çıkıyormuş oraya baktınız mı
Amacım bu seferde benim adam bekle çıkar o elbet diyor valla bu naisl iştir haYalan mı yok anacım pembe yalandan bişe olmaz![]()
Amacım bu seferde benim adam bekle çıkar o elbet diyor valla bu naisl iştir ha![]()
Canım bizzat kendi sitesine bakıyorumBeklicen o zaman e nabıza bakıyor musun bu arada
Sabrına hayran kaldım vallaCanım bizzat kendi sitesine bakıyorum
Valla gelde bana sor bacım ahh ahhhhSabrına hayran kaldım valla![]()
Yerinde olsam test alır koyulaşmayi takip ederdim bugün içinValla gelde bana sor bacım ahh ahhhhsayfa 8 de kaldı ilerlemiyor meret
Elimde testim var yarın sabah yapacağım nasipse kuzumYerinde olsam test alır koyulaşmayi takip ederdim bugün için![]()
Yarını bekle bakalım çıkmazsa bişeyler olmuşturElimde testim var yarın sabah yapacağım nasipse kuzumamacım bu niye çıkmadı valla çok sinir oldhm ya niye böyle geç çıkıyor anlamıyorum ayni labaratuvar aynı kan ama hepsi çıktı o yok şaka gibi
Adetin geçti demiElimde testim var yarın sabah yapacağım nasipse kuzumamacım bu niye çıkmadı valla çok sinir oldhm ya niye böyle geç çıkıyor anlamıyorum ayni labaratuvar aynı kan ama hepsi çıktı o yok şaka gibi
Evet kzuum 5 günüm geçiyorAdetin geçti demi
Öyle yapcam bakalımYarını bekle bakalım çıkmazsa bişeyler olmuştur
Kız ben adet günü kopkoyu çizgiyle karşılaştım bir sürü test yaptım sen iyi bırakmaşsın 5 güneEvet kzuum 5 günüm geçiyor
Kuzum ben 2 gün kala yaptım gününde yaptım bide 2 gün geçtikten sonra yaptım bide yarin yapicamKız ben adet günü kopkoyu çizgiyle karşılaştım bir sürü test yaptım sen iyi bırakmaşsın 5 güne![]()
Hmm tmm o zaman hamile halimle dua ediyorum sağlıklı şekilde bebeğini kucağına al inşallahKuzum ben 2 gün kala yaptım gününde yaptım bide 2 gün geçtikten sonra yaptım bide yarin yapicam
Amin amin kuzum Allah razı olsunHmm tmm o zaman hamile halimle dua ediyorum sağlıklı şekilde bebeğini kucağına al inşallah![]()
Betan cıktımı cnmAmin amin kuzum Allah razı olsun![]()
Kuzum daha çıkmamış yaBetan cıktımı cnm
Vitamin B12 de çıkmış bı o kaldı çıkmayan kafyi yiycem artıkHmm tmm o zaman hamile halimle dua ediyorum sağlıklı şekilde bebeğini kucağına al inşallah![]()
Tsh kaç çıkmışVitamin B12 de çıkmış bı o kaldı çıkmayan kafyi yiycem artık![]()