tekrarlayinca atın tekrar bakalım sizin için gönlünüzce olsunPazartesi kan vereceğim nasipse canım salı günü çıkar sonuç sağlık ocağında vereceğim 1 gün sonra çıkıyor ama sabah testi tekrarlarim pazartesi koyulugu takip etmek icin
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
tekrarlayinca atın tekrar bakalım sizin için gönlünüzce olsunPazartesi kan vereceğim nasipse canım salı günü çıkar sonuç sağlık ocağında vereceğim 1 gün sonra çıkıyor ama sabah testi tekrarlarim pazartesi koyulugu takip etmek icin
Ararım elbette canım benim Allah razı olsun teşekkür ederimtekrarlayinca atın tekrar bakalım sizin için gönlünüzce olsun![]()
Allah razı olsun canım benim inşallah inşalaaahhhhhYa ağzından bal akıyor resmen çok teşekkür ederim canım benim İnşallah yarın sabah testi tekrarlayacağım koyulaşır büyük ihtimalle İnşallah vardır yani çok teşekkür ederim Güzel düşünce ve dileklerin için senin bebeğin de hayırlı olsun sağlıkla gelsin inşallah![]()
Evet daha belirgin ama o gözle görülür koyulaşmayı hemen beklemediler o koyulaşma hemen olmuyor böyle 4-5 gün birbirine yakın renkler çıkıyor sonra hani koyulaşmaya başlıyor onu kafana takma yaniBu sabah tekrarladım testi canım bu şekilde çıktı alttaki sabah yaptığım testbi tık koyu sanki
Yasa canımsın evet galiba o şekilde oluyor hayırlısı inşallah pazartesi sabah kan vereceğim bakalım neler olacak dua edrmisin benim için hamilenin duası kabul olurmuş çok teşekkür ederim herşey için bu arada Allah razı olsunEvet daha belirgin ama o gözle görülür koyulaşmayı hemen beklemediler o koyulaşma hemen olmuyor böyle 4-5 gün birbirine yakın renkler çıkıyor sonra hani koyulaşmaya başlıyor onu kafana takma yani
Evet ilk 5 dakikada çıktı canım ama çok silikti kurudukça koyulaşt
çıkmazdı canım silik bir şekilde bende de aynı çıktı kan verince çıkacak inşallah hayırlı haberlerini bekliyoruzPazartesi kan vereceğim nasipse canım salı günü çıkar sonuç sağlık ocağında vereceğim 1 gün sonra çıkıyor ama sabah testi tekrarlarim pazartesi koyulugu takip etmek icin
Evet canım görünüyor çizgi günün gevtimiKızlar burda gebelik var mı
8 hün geçti ama ya hamile de değilsem çokta sevinmek istemiyorumEvet canım görünüyor çizgi günün gevtimi
Kasıklarımdan dizime ağrı var sağ tarafımdan belimden itibaren birdeEvet canım görünüyor çizgi günün gevtimi