Amin canım inşallah hepimizinHayırlısı olsun Allah gönlüne göre versin![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Amin canım inşallah hepimizinHayırlısı olsun Allah gönlüne göre versin![]()
Ilki kiz bu ne olur bilmiyorum senin ilk mi ikinciydi seninde sanki demiYapacak birşey yok
İlkinin cinsiyeti neydi
İkinci olcak ilki benim de kız bakalım bir sürü hurafe denedim hepsi erkek çıktıIlki kiz bu ne olur bilmiyorum senin ilk mi ikinciydi seninde sanki demi
Ne gibi banada soyle bende yapayim bakalimİkinci olcak ilki benim de kız bakalım bir sürü hurafe denedim hepsi erkek çıktıtabi Allah ne verirse
Yüzük falı karnımın kolyeye yüzüğümü taktım karnımdan beri kaldırdım ileri geri giderse erkek daire çizerse kız bende ileri geri gitti kızımda daire şeklindeydi bıçak makas testinde bıçak çıktı Çin takvimi Rus takvimi maya takvimi erkek diyor kayınvalidem tesbihle baktı erkek çıktıNe gibi banada soyle bende yapayim bakalim
Hayy masallah banda arkadas yapti elimle erkek cikti ama bicak makas testini bana yapan olmadi ben yapsam herlde ne olmasini istiyorsam ona otururumYüzük falı karnımın kolyeye yüzüğümü taktım karnımdan beri kaldırdım ileri geri giderse erkek daire çizerse kız bende ileri geri gitti kızımda daire şeklindeydi bıçak makas testinde bıçak çıktı Çin takvimi Rus takvimi maya takvimi erkek diyor kayınvalidem tesbihle baktı erkek çıktı![]()
Sen kendin yapamazsın eşine yaptır rica et bende eşime yaptırdımHayy masallah banda arkadas yapti elimle erkek cikti ama bicak makas testini bana yapan olmadi ben yapsam herlde ne olmasini istiyorsam ona otururum
En iyisi ben bu gun koyayim yarin unuturum onuSen kendin yapamazsın eşine yaptır rica et bende eşime yaptırdım
Bu çin takviminde hamile kalma tarihine ne yazicaz canim bende bakayim bakalimSen kendin yapamazsın eşine yaptır rica et bende eşime yaptırdım
Ay Allah seniEn iyisi ben bu gun koyayim yarin unuturum onu![]()
Son adet tarihinin ilk gününü 1 kasımdı galiba seninBu çin takviminde hamile kalma tarihine ne yazicaz canim bende bakayim bakalim
Çikolata sevmem normalde ama suan her gun yiyesim geliyorAy Allah senicanının çektiği bişeyler oluyo mu
Ay ben normalde de severim ama şuan hergün 2 tane falan yiyorum sürekli çikolatalı şeyler istiyor canımÇikolata sevmem normalde ama suan her gun yiyesim geliyor
Evet bi dk bakayim benimde erkek ciktiSon adet tarihinin ilk gününü 1 kasımdı galiba senin
Ben o kadar yemiyorum ama gunde 1 tane yemeye basladim normalde sevmem yaniAy ben normalde de severim ama şuan hergün 2 tane falan yiyorum sürekli çikolatalı şeyler istiyor canım
Bence biz bizde olmayanı istiyoruzEvet bi dk bakayim benimde erkek cikti
Ben o kadar yemiyorum ama gunde 1 tane yemeye basladim normalde sevmem yani
Olabilir canim bi kiz bi erkek yeter diye dusunuyorum ben ondan oluyor galiba benim kizda kardesin kizmi erkek mi diyorum kiz diyorBence biz bizde olmayanı istiyoruzkızlarımız var ve hadi bide erkek olsun kafası o yüzden bu çikolatalı yeme isteği galiba
![]()
Ay aynı soruyu bende soruyorum benimki erkek diyor çocuktan al haberi derler ya o misalOlabilir canim bi kiz bi erkek yeter diye dusunuyorum ben ondan oluyor galiba benim kizda kardesin kizmi erkek mi diyorum kiz diyor![]()
belirtilerin hepsini yaşıyorum uyku haline kadar. Hafiften mide bulantım da var ama kokuya karşı değil böyle anlık durup dururken geliyor gidiyor. Dün artımed erken gebelik testi yaptım çok silik çıktı bugün de kaset testini yaptım artımedin negatif çıktı adetime 3 gün varAdete yakın da adet olacak gibi sancı meme hassasiyeti ama sadece ucunda kaşıntı gibi içten içe uyku hali de vardı yani bütün belirtileri yaşadım en çok dikkatimi çeken dediğim gibi her ay olan yoğun akıntı hamile kaldığım ay yoktu
İnşallah ya Allah razı olsun canımBende regl tarihimden 10 gün önce kasık ağrısı oldu batma gibi sonra da sinirliydim çok normalde o kadar olmazdım ve garip şekilde sürekli esniyordum ama hiç anlamadım bende artımed kaset test ile yaptım silik çıktı ama bat tarihimde yaptım inşallah hamilesindir canım duam seninle![]()