• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamilelik var mı yardımcı olun kızlar gecikme olmadan böyle çıkar mı

Ne gibi banada soyle bende yapayim bakalim
Yüzük falı karnımın kolyeye yüzüğümü taktım karnımdan beri kaldırdım ileri geri giderse erkek daire çizerse kız bende ileri geri gitti kızımda daire şeklindeydi bıçak makas testinde bıçak çıktı Çin takvimi Rus takvimi maya takvimi erkek diyor kayınvalidem tesbihle baktı erkek çıktı 😂

Yüzük falı karnımın kolyeye yüzüğümü taktım karnımdan beri kaldırdım ileri geri giderse erkek daire çizerse kız bende ileri geri gitti kızımda daire şeklindeydi bıçak makas testinde bıçak çıktı Çin takvimi Rus takvimi maya takvimi erkek diyor kayınvalidem tesbihle baktı erkek çıktı 😂
Hayy masallah banda arkadas yapti elimle erkek cikti ama bicak makas testini bana yapan olmadi ben yapsam herlde ne olmasini istiyorsam ona otururum

Evet bi dk bakayim benimde erkek cikti

Ben o kadar yemiyorum ama gunde 1 tane yemeye basladim normalde sevmem yani
Bence biz bizde olmayanı istiyoruz 😂 kızlarımız var ve hadi bide erkek olsun kafası o yüzden bu çikolatalı yeme isteği galiba 😂

Bence biz bizde olmayanı istiyoruz 😂 kızlarımız var ve hadi bide erkek olsun kafası o yüzden bu çikolatalı yeme isteği galiba 😂
Olabilir canim bi kiz bi erkek yeter diye dusunuyorum ben ondan oluyor galiba benim kizda kardesin kizmi erkek mi diyorum kiz diyor 🤣🤣🤣

Olabilir canim bi kiz bi erkek yeter diye dusunuyorum ben ondan oluyor galiba benim kizda kardesin kizmi erkek mi diyorum kiz diyor 🤣🤣🤣
Ay aynı soruyu bende soruyorum benimki erkek diyor çocuktan al haberi derler ya o misal 😂 kaç yaşında kızın

Back
X