Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben gordum canim insallah vardir![]()
Kızlar adetim iki gün gecikti. Çatlatma iğnesinin 17inci günü. Sabah ilk idrarda test yaptım 15 dakika sonra bu çizgi çıktı. 30 dakikadan sonra çıkan sonucu dikkate almayın yazıyor. Sizce var mı hamilelik?
hayirlisi olsun canim bende sabah test yapacagim senin kasik agrin.varmiydi birkac gun oncesinden bende birkac gundur var ama.benimkide negatid cikacak benceMaalesef arkadaşlar hamile değilim. Dün akşam kan testi verdim 1.20 çıktı. Bu sabahta adet oldum![]()
Vardı canım kasıklarımda batma vardı.bence hamileliğin ilk evrelerinde hiç bi belirti olmuyor.bizler kendimizi çok dinlediğimiz için herşeyi belirti sanıyoruz.adetin geçsin testi öyle yap canımhayirlisi olsun canim bende sabah test yapacagim senin kasik agrin.varmiydi birkac gun oncesinden bende birkac gundur var ama.benimkide negatid cikacak bence
Var gibi canım çok mu Yen'i acaba kan testi yaptır rahatlaSonradan bu hale gelen kaçıncı test bilmiyorum bi akıl verin
Ovulasyon günü önemli. Ovulasyon dan sonra HCG yükseliyor. Ovulasyon +12. Günde 25 ml hashaslığındaki testlerde çıkmaya başlıyor. Kısacası daha öncesinde test yapmayın. Testin kullanım kılavuzunu okuyun. 5 dk sonra çöpe at bir daha bakma diyorsa öyle yapın. sonradan buharlaşmaya bağlı çift çizgi çıkar hamileliği göstermezPeki bat mı önemli yoksa sat mı arkadaşlar hamilelik testi yapmak için
Ovulasyon günü önemli. Ovulasyon dan sonra HCG yükseliyor. Ovulasyon +12. Günde 25 ml hashaslığındaki testlerde çıkmaya başlıyor. Kısacası daha öncesinde test yapmayın. Testin kullanım kılavuzunu okuyun. 5 dk sonra çöpe at bir daha bakma diyorsa öyle yapın. sonradan buharlaşmaya bağlı çift çizgi çıkar hamileliği göstermezPeki bat mı önemli yoksa sat mı arkadaşlar hamilelik testi yapmak için
Yok. Henüz 2. Çizgi oluşmamış. Ya gebe değilsiniz ya da testi erken yaptınız.Gebelik varmı sizce?