- 21 Aralık 2020
- 77
- 39
- 8
- Konu Sahibi Papatya_2816
-
Baktım düşmemiş daha bende onu bekliyorumE nabızada bakabilirsin düşebilir
Hayırlı olsunBaktım düşmemiş daha bende onu bekliyorum
Pco'luyum ben o yüzden değişiyordu adetim içimden geldi yaptımHayırlı olsunbata kaç gün kala testi yaptınız acaba
VeririmBize de haber verin
Betam 37 çıkmışBize de haber verin
Amin inşallah Allah isteyen herkese nasip etsinGözünüz Aydın darısı bizim başımıza
Ay çok sevindim inanın rabbim sağlıkla ilerletsin haber verdiğiniz için teşekkür ederim kendim almış gibi sevindim bu habereBetam 37 çıkmış
Hayırlı olsun tebrikler, sağlıkla ilerlesin inşallahBetam 37 çıkmış
Cook teşekkür ederim Allah en kısa zamanda sizede nasıl etsinAy çok sevindim inanın rabbim sağlıkla ilerletsin haber verdiğiniz için teşekkür ederim kendim almış gibi sevindim bu habere
Teşekkür ederim Allah isteyen herkese nasip etsinHayırlı olsun tebrikler, sağlıkla ilerlesin inşallah
Adetim düzensizdir belli olmuyordu bazen 35 bazen 40 ama normalde bu hafta olmam lazım di. Bı belirtim sağ kasigima iki gün boyunca ağrı girmişti ben bide çok erken öğrendim şuan goguslerimde damarlarım cikiyo bide şişti canım bu kadarBata kaç gün kala canım testin artı belirtilerin var mıydı merak ettim teşekkür ederim
En son adetim 6 Eylül bu aradaBata kaç gün kala canım testin artı belirtilerin var mıydı merak ettim teşekkür ederim
Anladım kuzum hayırlısı olsun inşallahAdetim düzensizdir belli olmuyordu bazen 35 bazen 40 ama normalde bu hafta olmam lazım di. Bı belirtim sağ kasigima iki gün boyunca ağrı girmişti ben bide çok erken öğrendim şuan goguslerimde damarlarım cikiyo bide şişti canım bu kadar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?