İnşAllah canım bir kaç gün tekrar yapıcamHamilesiniz hayırlı olsun
İnşAllah canım kan testi de vermeyi düşünüyorumTebrikler hamilesin belki yenidir ama vardir takip edelim der büyük ihtimalle doktor
Ne zaman vericeksin adetin kac gün gecti. Bize benim icinde dua edermisin bu ay tedaviye başladim insallah olur bu ayİnşAllah canım kan testi de vermeyi düşünüyorum
2 ay geçti adetim kaç gündür midem bulanıyor kusamıyorum ve canım çok ekşi şeyler istiyor et görmek koskusunu dahi duymak istemiyorum bende özele randevu almıştım çocuğum olmuyor diye bugün test yapim dedim böyle birşey çıktı beyaz akıntım çok var göğsüm karnım şişNe zaman vericeksin kac gün gecti adetin
İnşAllah rabbim isteyen herkese nasip eder amin hiç sıkma canını dua et Rabbi lâ tezernî ferden veente havru-Ivârin bu duayı sık sık okuNe zaman vericeksin adetin kac gün gecti. Bize benim icinde dua edermisin bu ay tedaviye başladim insallah olur bu ay
Ayyy ne güzel olmus beklenmedik bi anda gelmis saglikla kucagina almayi nasip etsin rabbim. Bende 7 ay öncr 6 haftalik bi düsük yaptim olmayinca bu ay klomen kullanmaya basladim bakalim neler olucak2 ay geçti adetim kaç gündür midem bulanıyor kusamıyorum ve canım çok ekşi şeyler istiyor et görmek koskusunu dahi duymak istemiyorum bende özele randevu almıştım çocuğum olmuyor diye bugün test yapim dedim böyle birşey çıktı beyaz akıntım çok var göğsüm karnım şiş
Testere dişli aslan pençesi bitkisi var o hormonları düzenliyor ve tabiki bol bol dua tıp çok gelişti tek duam rabbim kimsenin kucağımı boş bırakmasın çünkü insan ne bilim bebek ister anne olmak ister ben 10 aydır istiyorum bende doktorlar birley yok dedi ama hamile kalmadım inşAllah test beni yanıltmıyordurAyyy ne güzel olmus beklenmedik bi anda gelmis saglikla kucagina almayi nasip etsin rabbim. Bende 7 ay öncr 6 haftalik bi düsük yaptim olmayinca bu ay klomen kullanmaya basladim bakalim neler olucak
Bu testlerde pozitifta yanilma payi cok cok az. Ben ilk hamileligimi o kadar belirsiz bi cizgiyle ögrenmistim ki. Sen en kisa zamanda git doktora baksin saglikli bi gebelik mi kalbini felan duyarsin zamani geldiyse eger. Anladigim kadariyla adet düzrnsizligin varmis o yüzden ultrasonla hafta hesaplamasi yapilir. Insallah duyarsin minik kalbini de sonrasinda kokusunudaTestere dişli aslan pençesi bitkisi var o hormonları düzenliyor ve tabiki bol bol dua tıp çok gelişti tek duam rabbim kimsenin kucağımı boş bırakmasın çünkü insan ne bilim bebek ister anne olmak ister ben 10 aydır istiyorum bende doktorlar birley yok dedi ama hamile kalmadım inşAllah test beni yanıltmıyordur
Hamilelisiniz gözünaydin çok net belli bende yaptım testime bakar msnzKızlar hamilelik var mı emin olamadım bakar mısınız
Bu testlerde pozitifta yanilma payi cok cok az. Ben ilk hamileligimi o kadar belirsiz bi cizgiyle ögrenmistim ki. Sen en kisa zamanda git doktora baksin saglikli bi gebelik mi kalbini felan duyarsin zamani geldiyse eger. Anladigim kadariyla adet düzrnsizligin varmis o yüzden ultrasonla hafta hesaplamasi yapilir. Insallah duyarsin minik kalbini de sonrasinda kokusunuda
inşAllah canım yurt dılımdayım doktorlar o kadar sıkıntı ki randevu almak yarın arayıp randevu alıcam önce kan gebelik çıkarsa onlar yardımcı oluyor artıkBu testlerde pozitifta yanilma payi cok cok az. Ben ilk hamileligimi o kadar belirsiz bi cizgiyle ögrenmistim ki. Sen en kisa zamanda git doktora baksin saglikli bi gebelik mi kalbini felan duyarsin zamani geldiyse eger. Anladigim kadariyla adet düzrnsizligin varmis o yüzden ultrasonla hafta hesaplamasi yapilir. Insallah duyarsin minik kalbini de sonrasinda kokusunuda
Ben göremedim sanki sen elindeyken görüyomusun hayalet gibide olsa. Burda isiktan gorunmemis olabilirYorumlar msnz kızlar yarın adet gunum 28 günde oluyorum bugün yaptım
Insallah alirsin hemen randevu. Güzel haberlerle.İn
inşAllah canım yurt dılımdayım doktorlar o kadar sıkıntı ki randevu almak yarın arayıp randevu alıcam önce kan gebelik çıkarsa onlar yardımcı oluyor artık
Amin inşallah canım en yakın zamanda rabbim nasip etsin sanaInsallah alirsin hemen randevu. Güzel haberlerle.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?