• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamilelik var mı

Melkir2

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
1
Puanlar
1
Kızlar adetim 3 . Gün bugün gecikti hiç.bir adet belirtim de yok gebelilte yok notmalde her ay adet belirtim olurdu bu ay yok arada hafif sızı gibi oluyor kasıklarımda o kadar normalde 1 gün falan gecikirdi ama 3 . Gün oldu belirtisi olmayıp hamile olxupunu öğrenen var mı ilk olcak daha 23 uaşındayım 3 aydır çocuk deniyoruz inşallah bu ay tutmuştur

Hamile olduğunuzu gebelik belirtisi var yok anlayamazsınız zaten adetle aynı belirtiler oluyır genelde test yapın kan verin ya da ama çok düşünmeyin var mı yok mu düşüncesi bike gecikme nedeni

Kızlar adetim 3 . Gün bugün gecikti hiç.bir adet belirtim de yok gebelilte yok notmalde her ay adet belirtim olurdu bu ay yok arada hafif sızı gibi oluyor kasıklarımda o kadar normalde 1 gün falan gecikirdi ama 3 . Gün oldu belirtisi olmayıp hamile olxupunu öğrenen var mı ilk olcak daha 23 uaşındayım 3 aydır çocuk deniyoruz inşallah bu ay tutmuştur
Benim önce kanda sonra evdeki testler silikleşti . İsterseniz bi kan verin tutmuş olabilir

yağmur hanım gebesiniz sanırım darısı başımıza inşallah :) belirtileriniz neydi yerleşme zamanında ne hissettiniz tam o dönemdeyimde
Şuanlık öyle gözüküyor evet :) amin inşallah canım 🙏🏻 bende kasık ağrısı çok oldu ve çok gaz var paso yani onun dışında bişey olmadı

Şuanlık öyle gözüküyor evet :) amin inşallah canım 🙏🏻 bende kasık ağrısı çok oldu ve çok gaz var paso yani onun dışında bişey olmadı
Ay benim de regl gecikti 12 gün felan test yaptım onun üstüne korunmasız ilişki oldu yine tabi yine yaptım negatif acaba regl olmadım diye de gaz problemi olur mu

Ay benim de regl gecikti 12 gün felan test yaptım onun üstüne korunmasız ilişki oldu yine tabi yine yaptım negatif acaba regl olmadım diye de gaz problemi olur mu
Bi kan versene canım eğer negatif olursa doktora görünmen gerekir ama tabi inşallah vardır 🙏🏻

Back
X