• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamilelik var mı

istanbulaski

La tahzen innallâhe meane
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
1.816
Puanlar
133
Mrb 29 günde bir adet oluyordum aydır 26. Günde olmuştum. Bu ay da yine beklerken , aşırı kasık ağrısı mide baş bacak ağrısı oldu. Resmimin 29.günündeyim. 13 ocakta 1 adet ovülasyon vardı ovülasyon iki çizgi de kırmızıydı değerlendirdik o gece başka test yapmadım.
Dün 1 saat arayla bu iki kaset testi yaptım. Ovula marka. İkisi de 2. Dakika içinde silikten bir tık daha koyu çıktı.

Eklentiler

• 1000189207.webp
    1000189207.webp
    4,6 KB · Görüntüleme: 204
  • 1000189209.webp
    1000189209.webp
    9,1 KB · Görüntüleme: 204
Bugün kan verdim ama sistem gittiği için sonuçları alamadım eve dönerken ALBİ erken gebelik testi aldım 5. Dakikada falan silik çizgi çıktı gözle görülür şekilde silik. Fotoğrafta pek görünmese de. Sizce hamile miyim?

Son testim bu bugüne ait silik çıktı

Eklentiler

• 1000189211.webp
    1000189211.webp
    21,6 KB · Görüntüleme: 204
İlk testte silik çizgiyi gördüm ama pembe kapaklıda çizgi gözükmüyor kan testini beklemeniz gerekiyor

Benim gebelik testlerimde sadece albi silik çıkmıştı ve gebeymişim gerçekten diğer hepsi negatif çıkmıştı 4 tane yapmıştım. Eğer 5 dk içinde silik de olsa varsa ihtimal cok yuksek

Benim gebelik testlerimde sadece albi silik çıkmıştı ve gebeymişim gerçekten diğer hepsi negatif çıkmıştı 4 tane yapmıştım. Eğer 5 dk içinde silik de olsa varsa ihtimal cok yuksek
Yani 2 testte anında çıkması yüksek ihtimal dimi ben erken gebelik testi bayağı koyu çıkar diye düşünmüştüm daha silik çıktı ama yeni diye silik çıkabilir dimi kasıklarım hapşurunca karnım kesiliyor oturduğum anda hapşuramıyorum

Yani 2 testte anında çıkması yüksek ihtimal dimi ben erken gebelik testi bayağı koyu çıkar diye düşünmüştüm daha silik çıktı ama yeni diye silik çıkabilir dimi kasıklarım hapşurunca karnım kesiliyor oturduğum anda hapşuramıyorum
Erken gebelik testi benim de negatif çıkmıştı 1 gün gecikmem vardı.
Evet daha yeni diye olabilir. Benim gecikmenin 4.gününde bile bir test negatif çıkmıştı albi pozitif çıkmıştı kan verdim 27 ile öğrendim okadar düşük.

Erken gebelik testi benim de negatif çıkmıştı 1 gün gecikmem vardı.
Evet daha yeni diye olabilir. Benim gecikmenin 4.gününde bile bir test negatif çıkmıştı albi pozitif çıkmıştı kan verdim 27 ile öğrendim okadar düşük.
En iyisi hastanenin arızasını gidermesini beklemek cuma yine kan veririm düzenli artış var mı diye oruç tutuyordum düne kadar ben ya devam edeyimmi

En iyisi hastanenin arızasını gidermesini beklemek cuma yine kan veririm düzenli artış var mı diye oruç tutuyordum düne kadar ben ya devam edeyimmi
Canım seni ne kadar etkiliyor oruç bilmiyorum, etkileniyorsan tutma tabiki.
Ama kan sonucun bir çıksın bakalım bebek henüz seni daha okadar yormayabilir ama gebelik varsa betahcg yükselmesi ile birlikte bulantın artabilir vücudun su ihtiyacı da artiyor duruma göre karar verirsin 🌸

A
Canım seni ne kadar etkiliyor oruç bilmiyorum, etkileniyorsan tutma tabiki.
Ama kan sonucun bir çıksın bakalım bebek henüz seni daha okadar yormayabilir ama gebelik varsa betahcg yükselmesi ile birlikte bulantın artabilir vücudun su ihtiyacı da artiyor duruma göre karar verirsin 🌸
Aslında hiç yormuyordu canımm bilmiyorum yarın deneyecem inşallah tutacak güç verir rabbim 🥰

Bence var gibi güzel sonuçlar alırsınız inşallah

Mrb 29 günde bir adet oluyordum aydır 26. Günde olmuştum. Bu ay da yine beklerken , aşırı kasık ağrısı mide baş bacak ağrısı oldu. Resmimin 29.günündeyim. 13 ocakta 1 adet ovülasyon vardı ovülasyon iki çizgi de kırmızıydı değerlendirdik o gece başka test yapmadım.
Dün 1 saat arayla bu iki kaset testi yaptım. Ovula marka. İkisi de 2. Dakika içinde silikten bir tık daha koyu çıktı.
İkisinde de çizgiyi gördüm canım var gibi

Ay ne olur bana da bir şey söyleyin adetime üç gün kala öylesine yaptım göğüs hassasiyetim var diye ben mi delirdim çizgi görüyorum gerçekten olabilir mi deneyimi olanlar yazsın kızlar lütfen✨✨

Eklentiler

• IMG_4448.webp
    IMG_4448.webp
    12,1 KB · Görüntüleme: 141
  • IMG_4449.webp
    IMG_4449.webp
    9,8 KB · Görüntüleme: 109
  • IMG_4444.webp
    IMG_4444.webp
    9,3 KB · Görüntüleme: 148
Ay ne olur bana da bir şey söyleyin adetime üç gün kala öylesine yaptım göğüs hassasiyetim var diye ben mi delirdim çizgi görüyorum gerçekten olabilir mi deneyimi olanlar yazsın kızlar lütfen✨✨
Marka artimed yada days doctora benziyor sanırım maalesef yalancı pozitif gösteriyor farklı bı marka deneyin

Back
X