• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamilelik var mı

Zaten daha ben araştırmaya calışırken 3 gün erkenden regl oldum 😂😂
Yaa maalesef öyle oluyor ben test alıp yapıp 5 dk sonra adetim geliyordu hep bi hüsran 2 gün önce test yaptım silik çıktı aynı testten ertesi gün yaptım hiç çizgi çıkmadi tam bir hayal kırıklığı 😂😂

Yaa maalesef öyle oluyor ben test alıp yapıp 5 dk sonra adetim geliyordu hep bi hüsran 2 gün önce test yaptım silik çıktı aynı testten ertesi gün yaptım hiç çizgi çıkmadi tam bir hayal kırıklığı 😂😂
Bence en iyisi çok eski usulden devam etmek, baktın bayağı bir adet olmuyorsun o zaman test 😂😂🫠 inşallah dizilerdeki gibi öylesine doktora gidip de hanımefendi 6 haftalık hamilesiniz şeklinde öğrenirim 😂😂😂

Bence en iyisi çok eski usulden devam etmek, baktın bayağı bir adet olmuyorsun o zaman test 😂😂🫠 inşallah dizilerdeki gibi öylesine doktora gidip de hanımefendi 6 haftalık hamilesiniz şeklinde öğrenirim 😂😂😂
Bencede test yapmak içimden gelmiyor artık geçen günden sonra annem kız kardeşimi emzirken hamile kalmış süt koruyor sanıyor meğerse 4.5 aylık hamileymiş doktora gidip hem bebeği hemde cinsiyeti öğrenmişti 😂

Back
X