Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İlk beş dak mi çıktı yoksa sonradan miAdetime 3 gün var fakat bugün test yaptım bu şekilde çıktı bidaha yaptım oda çıktı sizce varmıdır
Bence var adetin Bi gün geciksin bida yap daha koyu çıkacak yüksek ihtimalleAdetime 3 gün var fakat bugün test yaptım bu şekilde çıktı bidaha yaptım oda çıktı sizce varmıdır
İlk belirdi ama yarim saat içinde koyulastiİlk beş dak mi çıktı yoksa sonradan mi
Kan testi verdim ama adetime 3 gün olduğu için 0.100 çıktı ne anlama geliyor bilmiyorum geçen ay 0.03 du meselaBence var adetin Bi gün geciksin bida yap daha koyu çıkacak yüksek ihtimalle
Negatif. Adet olmazsanız bir daha verirsiniz doktora gidersiniz.Kan testi verdim ama adetime 3 gün olduğu için 0.100 çıktı ne anlama geliyor bilmiyorum geçen ay 0.03 du mesela
En güzeli adet gecikmesinden sonra yapılan testler bence sen adetin geçsin öyle test yap. Ayrıca ikinci çizgi de pembe gibi rengi. Kuruma çizgisi desem değil. İnşallah hamilesindirKan testi verdim ama adetime 3 gün olduğu için 0.100 çıktı ne anlama geliyor bilmiyorum geçen ay 0.03 du mesela
Teşekkür ederimEn güzeli adet gecikmesinden sonra yapılan testler bence sen adetin geçsin öyle test yap. Ayrıca ikinci çizgi de pembe gibi rengi. Kuruma çizgisi desem değil. İnşallah hamilesindir![]()
Bence var hep ilk 5 dkka önemli derler ama bizde öyle olmadı testi yaptım 5 dkka bekledim net tek çizgiydi bende yok işte deyip çöpe attım sonra eşim görmek istedi , baktık o zaman bu şekilde hafif çizgi vardı testi tekrarlamadım gece kan verdim hastanede beta 65 çıkmıştıAdetime 3 gün var fakat bugün test yaptım bu şekilde çıktı bidaha yaptım oda çıktı sizce varmıdır
Benimde geçen ay 0.03 tu ama bu aksam 0.100 cevreme sordum adet gecmedigi icinmis biriside söyledi 0.100 du benim adetim geçti yükseldi dedi benim adetim geçmedi henüzBence var hep ilk 5 dkka önemli derler ama bizde öyle olmadı testi yaptım 5 dkka bekledim net tek çizgiydi bende yok işte deyip çöpe attım sonra eşim görmek istedi , baktık o zaman bu şekilde hafif çizgi vardı testi tekrarlamadım gece kan verdim hastanede beta 65 çıkmıştı
Benim adetim geçmemişti adet olacağım gün olmadım zaten tahmin de etmiştim o yüzden test yapıp kan verdim herkesin Farklı olabiliyor , adetiniz geçsin kan verin en doğru sonuç zaten o zaman oluyor inşallah hayırlısı olurBenimde geçen ay 0.03 tu ama bu aksam 0.100 cevreme sordum adet gecmedigi icinmis biriside söyledi 0.100 du benim adetim geçti yükseldi dedi benim adetim geçmedi henüz
Canim benim de böyleydi aynı kuruma çizgisiydi ama 9 gün geçti adetim ama negatif çıktı sonra adet söktürücü ile oldum atayım testimi istersenAdetime 3 gün var fakat bugün test yaptım bu şekilde çıktı bidaha yaptım oda çıktı sizce varmıdır
İnsallahBenim adetim geçmemişti adet olacağım gün olmadım zaten tahmin de etmiştim o yüzden test yapıp kan verdim herkesin Farklı olabiliyor , adetiniz geçsin kan verin en doğru sonuç zaten o zaman oluyor inşallah hayırlısı olur![]()
Adetime 3 gün var fakat bugün test yaptım bu şekilde çıktı bidaha yaptım oda çıktı sizce varmıdır
Canim ilk 5 dk içerisinde mi çıktıAdetime 3 gün var fakat bugün test yaptım bu şekilde çıktı bidaha yaptım oda çıktı sizce varmıdır