Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kuruma çizgisi gibi yarın yada iki gün sonra tekrar et testiMerhaba. Bugun test yaptim 1-2 dk icinde silik cizgi cikti. Sizce hamilelik varmi?
Idrari damlatirken 1-2 dakika icinde cikti cizgi. Kuruma cizgisi 1-2 dakika icindemi cikiyor?Kuruma çizgisi gibi yarın yada iki gün sonra tekrar et testi
Adetim gecti evetVar gibi sanki.adetiniz gecikti mi ? Bi kan verin
O zaman hayırlı olsun diyelim. Bi kan verin bakalım merak ettim bende :)Adetim gecti evet
Senin foto görünmüyo canım benim de böyle senin ki nasıldı buna benziyo mu sonra kan verdin mi veya tekrarladın mı hamilelik var mıMerhaba. Bugun test yaptim 1-2 dk icinde silik cizgi cikti. Sizce hamilelik varmi?
Var benceMerhaba. Bugun test yaptim 1-2 dk icinde silik cizgi cikti. Sizce hamilelik varmi
Kan verin hayırlı olsunMerhaba İkinci çizgi silik çıktı sizce hamile miyim ?
Daha çok yeni olduğu için mi silik rengi acaba ?Kan verin hayırlı olsun
Antep’te yoğun var Kar var sağlık ocağı kapalı şuan acile gitsem akşam ordan kan testi yapar mı özel hastanelerVar görünüyor canım kan ver bence
Direk gebelik bakarlar mi bilmiyorum ama bir şikayetle gidince bakıyorlar ya da soruyorlar gebelik ya da şüphe varmi diye. Bence yoğun kar varsa sizde çıkmayın bekleyin bir iki güne geçer zaten. Allah korusun yolda sıkıntı yaşamayın.Antep’te yoğun var Kar var sağlık ocağı kapalı şuan acile gitsem akşam ordan kan testi yapar mı özel hastaneler
Adetimin 3. Günüydü bugün kanamam geldi beta hcg 5.21 çıktı doktora ulaşamadım kimyasal gebelik mi acabaDirek gebelik bakarlar mi bilmiyorum ama bir şikayetle gidince bakıyorlar ya da soruyorlar gebelik ya da şüphe varmi diye. Bence yoğun kar varsa sizde çıkmayın bekleyin bir iki güne geçer zaten. Allah korusun yolda sıkıntı yaşamayın.
Kanaman yoğun mu adet gibi miAdetimin 3. Günüydü bugün kanamam geldi beta hcg 5.21 çıktı doktora ulaşamadım kimyasal gebelik mi acaba
İlk başta açık pembeydi sonra kırmızıya döndü su gibi 1 pedi doldurdu öyle diyimAdetimin 3. Günüydü bugün kanamam geldi beta hcg 5.21 çıktı doktora ulaşamadım kimyasal gebelik mi acaba
Bunda varSenin foto görünmüyo canım benim de böyle senin ki nasıldı buna benziyo mu sonra kan verdin mi veya tekrarladın mı hamilelik var mı