- 30 Ekim 2022
- 64
- 29
- 18
- 27
Merhabalar öncelikle bende gebelik düşünüyorum sürekli yazıyorum zaten buraya lütfen yardımcı olur musunuz? iki sorum var geçen ay adetim 22 sinde başladı 25 inde bitti şuan adet olmak için nasıl hesaplamam gerek 
Diğer sorum ise sadece yumurtlama günümü değerlendirdim maalesef kasıklarımda belimde göğüslerim de ağrı var ve bir kaç gün öncesinde mide yanmam vardı ama geçti uyku hali yorgunluk halsizlik var Çarşamba ve cuma gebelik testi yaptım ama çıkmadı

Diğer sorum ise sadece yumurtlama günümü değerlendirdim maalesef kasıklarımda belimde göğüslerim de ağrı var ve bir kaç gün öncesinde mide yanmam vardı ama geçti uyku hali yorgunluk halsizlik var Çarşamba ve cuma gebelik testi yaptım ama çıkmadı

çok saolun son bir şey sorabilir miyim , bacak ağrısı şiddetli bel ağrısı ,göğüs hassasiyeti ve ara ara giren kısa süreliğine kasık ağrısı normal mi
 çok saolun son bir şey sorabilir miyim , bacak ağrısı şiddetli bel ağrısı ,göğüs hassasiyeti ve ara ara giren kısa süreliğine kasık ağrısı normal mi
 inan oradan ayırt edemem edecek olsam. Yine şanslısın
 inan oradan ayırt edemem edecek olsam. Yine şanslısın alemsin gerçekten şuan bile kasığımda hafif bir sızı var  Allah'ım nolur anne olmak isteyen kimsenin kucağını boş birakma
 alemsin gerçekten şuan bile kasığımda hafif bir sızı var  Allah'ım nolur anne olmak isteyen kimsenin kucağını boş birakma
 bu gece ikimiz için dua edicem. İnşallah hayırlıysa olsun.
 bu gece ikimiz için dua edicem. İnşallah hayırlıysa olsun.
 test yaparsan beni haberdar et olur mu
 test yaparsan beni haberdar et olur mu