9 haftalik gebeyken gorumcem ve kizi bize kalmaya geldiler, bende daha agirlasmadan evi iyice bi temizleyim nasilsa gorumcemle kizi misafir el atarlar diye düşünmüştüm (ben salak oldugum icin onlara boyle konularda hep destek verdim)
En son mutfagimin kocaman tavana kadar camini uzanip silmeye calisirken gorumcem sandalyede oturup elinede vileda sopasini almis camda sura leke kaldi bura kaldi diye bilgilendiriyordu beni, ben saf buna alindim ama laf etmedim, 2 gun daha kaldilar, dibini bucagini temizledigim evimden cikarken en son dusakabinim kirilmis, banyo cesmem yerinden sökülmüş, sular fiskiriyor, camasir makinamin üzerindeki dekoratif havlularım bu islaklik icin yerlere atılmış halde evden kaçarak gittiklerinde delirmiştim, ben o halimle cesmeyi tamir edip (etmek zorundaydim sular fiskiriyordu) banyoyu toparlarken eşim gelmisti, adam girdigi şokun etkisiyle kiz kardesine ne dediyse (ben duymadim) aylarca evimize gelememislerdi.
Uzun lafin kisasi manevi yardım beklemenizi kesinlikle anliyorum ama emin olun gelseler daha cok sinirinizi bozarlar, ne kadar uzak o kadar iyi.