- Emoji Skoru
- 194.041
- Puanlar
- 1.123
- Konu Sahibi Winnethepooh
iste simdi bunun lafini etseniz "e cagirsaniz gelirdik sen yanlis anlamissin" falan derler. en iyisi böyle diyememeleri icin net bir sekilde yardim iste ya da net bir sekilde "canim xyz cekti persembe yapar msiniz size geleyim" de ya da raporlu oldugun bir gün "esim ise giderken size biraksin cok hastayim" de bakalim ne diyecekler.Yapmadılar. Hamileliğin ilk başında bağışıklığım mı düştü bilmiyorum çok sağlam hasta oldum 4-5 haftalıkken eşime de bulaştı o da öyle yatak döşek yattık evde 2 gün yemek yiyemedik kalkıp sipariş vermeye bile halimiz yoktu şu içip içip uyudum. Haberleri vardı yemek yemediğimizden de kalkamadığımızdan da. Olsun olsun geçer yatın dinlenin diyip kapadılar telefonukendi annemi katmıyorum çünkü uzakta yakınımda olsa zaten gelirdi. Yani ne bileyim bana garip geliyor 30 yaşındaki evladın peşinden koşmayacaksın tabi ki de ama bu kadarı da biraz şovlu bence.
Yemek hiç istemedim yaptıkları yemekleri de beğenmiyorum zaten ama öyle bir deneme şeyliğine girmedim hiç
onlarin sana yaptigi muamele de bir ömür seninle gelir, hicbir angaryalarina koşmazsin - hatırlatırsin:)