Hamilelik ve beslenme hiçbir şey yiyemiyorum

Esoskirec

Üye
Kayıtlı Üye
26 Ağustos 2021
457
475
23
30
Arkadaşlar merhaba 8+5 haftalık hamileyim. Fakat son iki haftadır hiçbir şey yiyemiyorum her şeyden tiksindim. Kusmam yok ama yemek düşüncesi bile midemi bulandırıyor. Tavuğu o kadar severdim şu an görmek bile nefret ettiriyo. Et balık hiç birini yiyemiyorum. Sadece patates haşlaması yoğurt ve biraz meyveyle günü geçiştiriyorum böyle olunca da çok üzülüyorum bir çaresi önerisi olan var mıdır

Bunlar takılacak şeyler değil :) hepimiz o yollardan geçtik zamanla iştah açılıyor bazen de kapanıyor çok normaldir

Bende benzer durumdayım ya inşallah zamanla geçer asıl 12. Haftadan sonrası önemli diyorlar

İlk aylar sizdeki depodan kullanıyormuş zaten mersk etmeyin yani

Peki ben ne zaman yiyebilcem sürekli açım aç kaldikca midem daha kötü oluyor
Canınız yemek istemiyorsa mesela meyveli yoğurt yiyin salata veya meyve yiyin biraz olsun iştah açılıyor ben meyveli kefir tüketiyorum hem enerji veriyor hemde bebeğin kilo almasına yardımcı oluyor :)

Umarım 12 haftadan sonra geçer kiminin gebelik boyunca devam ediyormuş Allah korusun öyle bir durum olursa
İnşallah devam etmez. Evde tuzlu çubuk kraker bulundur ben hemen ondan atıyorum. Bide yeşil zeytin aldırdım sabah kahvaltısına onunla başlıyorum ekşiyi severim ben sabahta iyi geliyor. Yani kendini gözlemle sana ne iyi geliyorsa onlardan atıştırmalık yap. Bak leblebi de olabilir

Yeşil zeytin ekşi olandan çok severim normalde ama çok soğudum. Çubuk kraker de öyle yemekten bıktım malesef. Leblebi hiç yemedim onu da denerim

Ben instagramda tatli resmi gorunce acayip midem bulanirdi. Hatta odamin kapisi kapali olsa bile mutfakdaki kurabiyelerin kokusunu alirdim. Evde agzi açik sekilde hiçbir tatli koyulmazdi merak etme ilk 3 ay gorule bilecek seyler. Bebeyine zarari yok. Peynir, su, blendrdan geçirilmiş çorbalar tercih et.

Valla tek yiyebildigim yoğurt haşlanmış patates biraz meyve bütün günüm bunlarla geçiyor onlardan da sıkıldım artık ne kadar zormuş gebelik. Eskiden gebelerin naz yaptığını düşünürdüm hepsinden çok özür dilerim :)

Evet zordur o yuzden de annelik kutsaldir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…