Bunlar takılacak şeyler değil :) hepimiz o yollardan geçtik zamanla iştah açılıyor bazen de kapanıyor çok normaldirArkadaşlar merhaba 8+5 haftalık hamileyim. Fakat son iki haftadır hiçbir şey yiyemiyorum her şeyden tiksindim. Kusmam yok ama yemek düşüncesi bile midemi bulandırıyor. Tavuğu o kadar severdim şu an görmek bile nefret ettiriyo. Et balık hiç birini yiyemiyorum. Sadece patates haşlaması yoğurt ve biraz meyveyle günü geçiştiriyorum böyle olunca da çok üzülüyorum bir çaresi önerisi olan var mıdır
Bende benzer durumdayım yaArkadaşlar merhaba 8+5 haftalık hamileyim. Fakat son iki haftadır hiçbir şey yiyemiyorum her şeyden tiksindim. Kusmam yok ama yemek düşüncesi bile midemi bulandırıyor. Tavuğu o kadar severdim şu an görmek bile nefret ettiriyo. Et balık hiç birini yiyemiyorum. Sadece patates haşlaması yoğurt ve biraz meyveyle günü geçiştiriyorum böyle olunca da çok üzülüyorum bir çaresi önerisi olan var mıdır
İnanın açlıktan daha çok sinirleniyorum bu duruma sürekli aç geziyorumBunlar takılacak şeyler değil :) hepimiz o yollardan geçtik zamanla iştah açılıyor bazen de kapanıyor çok normaldir
Umarım 12 haftadan sonra geçer kiminin gebelik boyunca devam ediyormuş Allah korusun öyle bir durum olursaBende benzer durumdayım yainşallah zamanla geçer asıl 12. Haftadan sonrası önemli diyorlar
Peki ben ne zaman yiyebilcem sürekli açım aç kaldikca midem daha kötü oluyorİlk aylar sizdeki depodan kullanıyormuş zaten mersk etmeyin yani
Canınız yemek istemiyorsa mesela meyveli yoğurt yiyin salata veya meyve yiyin biraz olsun iştah açılıyor ben meyveli kefir tüketiyorum hem enerji veriyor hemde bebeğin kilo almasına yardımcı oluyor :)Peki ben ne zaman yiyebilcem sürekli açım aç kaldikca midem daha kötü oluyor
İnşallah devam etmez. Evde tuzlu çubuk kraker bulundur ben hemen ondan atıyorum. Bide yeşil zeytin aldırdım sabah kahvaltısına onunla başlıyorum ekşiyi severim ben sabahta iyi geliyor. Yani kendini gözlemle sana ne iyi geliyorsa onlardan atıştırmalık yap. Bak leblebi de olabilirUmarım 12 haftadan sonra geçer kiminin gebelik boyunca devam ediyormuş Allah korusun öyle bir durum olursa
Hazir meyveli yoğurtlardan yiyebilir miyimCanınız yemek istemiyorsa mesela meyveli yoğurt yiyin salata veya meyve yiyin biraz olsun iştah açılıyor ben meyveli kefir tüketiyorum hem enerji veriyor hemde bebeğin kilo almasına yardımcı oluyor :)
Yeşil zeytin ekşi olandan çok severim normalde ama çok soğudum. Çubuk kraker de öyle yemekten bıktım malesef. Leblebi hiç yemedim onu da denerimİnşallah devam etmez. Evde tuzlu çubuk kraker bulundur ben hemen ondan atıyorum. Bide yeşil zeytin aldırdım sabah kahvaltısına onunla başlıyorum ekşiyi severim ben sabahta iyi geliyor. Yani kendini gözlemle sana ne iyi geliyorsa onlardan atıştırmalık yap. Bak leblebi de olabilir
Hazir meyveli yoğurtlardan yiyebilir miyim
Yoğurt mayalamayı bilmiyorum birde günlük süt nerden bulacam of offDr lar hazır paket önermiyorlar evde taze yoğurt mayala içine üzüm yada çilek at yada evde ne varsa işte mideye çok iyi geliyor
Ben instagramda tatli resmi gorunce acayip midem bulanirdi. Hatta odamin kapisi kapali olsa bile mutfakdaki kurabiyelerin kokusunu alirdim. Evde agzi açik sekilde hiçbir tatli koyulmazdiArkadaşlar merhaba 8+5 haftalık hamileyim. Fakat son iki haftadır hiçbir şey yiyemiyorum her şeyden tiksindim. Kusmam yok ama yemek düşüncesi bile midemi bulandırıyor. Tavuğu o kadar severdim şu an görmek bile nefret ettiriyo. Et balık hiç birini yiyemiyorum. Sadece patates haşlaması yoğurt ve biraz meyveyle günü geçiştiriyorum böyle olunca da çok üzülüyorum bir çaresi önerisi olan var mıdır
Valla tek yiyebildigim yoğurt haşlanmış patates biraz meyve bütün günüm bunlarla geçiyor onlardan da sıkıldım artıkBen instagramda tatli resmi gorunce acayip midem bulanirdi. Hatta odamin kapisi kapali olsa bile mutfakdaki kurabiyelerin kokusunu alirdim. Evde agzi açik sekilde hiçbir tatli koyulmazdimerak etme ilk 3 ay gorule bilecek seyler. Bebeyine zarari yok. Peynir, su, blendrdan geçirilmiş çorbalar tercih et.
Aaa yok mu satan olmazsa hazır yoğurt al fazla zararı yoktur :)Yoğurt mayalamayı bilmiyorum birde günlük süt nerden bulacam of offçok teşekkür ediyorum yardımlarınız için
Evet zordur o yuzden de annelik kutsaldirValla tek yiyebildigim yoğurt haşlanmış patates biraz meyve bütün günüm bunlarla geçiyor onlardan da sıkıldım artıkne kadar zormuş gebelik. Eskiden gebelerin naz yaptığını düşünürdüm hepsinden çok özür dilerim :)
Hazır yoğurt tüketiyorum zaten bir marka var yazabilir miyim bilmiyorum doğal yoğurt yazıyor içeriğinde katkı maddesi yok herhalde onu alıyorum şimdilik :)Aaa yok mu satan olmazsa hazır yoğurt al fazla zararı yoktur :)
İnşallah rabbim isteyen herkese tattirsin bu duyguyu ve inşallah ben de iyi bir anne olabilirimEvet zordur o yuzden de annelik kutsaldir
InsaAllah canim. Elbette çok iyi bir anne olacaksinİnşallah rabbim isteyen herkese tattirsin bu duyguyu ve inşallah ben de iyi bir anne olabilirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?