- Konu Sahibi bulut55_12
-
ALLAH baska dert vermesin guzellik ve anne olmak cok farkli .... sen hamileyseeeen dunyanin en cirkini bile olsaaan ANNE adayisin.... cennet ayaklarinin altinda olacak 9 ay sonraaaa ))))) benceee SHUKR ettt dua et bebegin saglikli olsun.. senin durumunda olmak icin ne kadar kadin var ne kadar kadin ben de anne olacagim demek icin yanip tutusuyor....kendini guzel hiss et cennet kokulun icin minik yavrun icin bunu yapacaksin... ilk tekmeler karnina deydiyinde hiss edeceyin mutluluk icin inan 1 yil da beyaz saclarla gezersin... o hissi bi tat INSALLAH o zaman anlayacaksin ne demek istedigimi.... dert etme beslenmene dikkat et yavrunu dusun hayirli olsunMerhaba sevgili arkadaşlarım, bugünden itibaren bende bir anne adayıyım.. Nasipse Aralık ayında elime alacağım bebeğimi.. Tahmin edersiniz ki çok heyecanlıyım ve tarif edemeyeceğim duygular içindeyim.. Fakat böyle bir dönemde beni çok üzen başka bir problemim var.
Bugün doktor bana 4 ay boyunca saçlarımı boyamamam gerektiğini söyledi.. bu durum beni çok üzdü.. benim saçlarım lise yıllarımdan beri yavaş yavaş beyazlamaya başlamıştı. şimdi 29 yaşındayım. Yaşıtlarımın saçları simsiyahken benim saçlarımın böyle olması beni zaten çok üzüyordu.. fakat sık sık boyayarak kapatmaya çalışıyordum. Hamile olduğum dönemde şirin şirin kıyafetler giyip, saçlarımı güzelce tarayıp insan içine çıkmayı çok isterdim fakat bu şekilde kendimi bakımsız ve olduğumdan daha yaşlı hissedeceğim için kimseyle karşılaşmak istemeyeceğim.. Hatta eşimin bile beni böyle görmesine tahammülüm yok.. çok üzülüyorum..
ALLAH baska dert vermesin guzellik ve anne olmak cok farkli .... sen hamileyseeeen dunyanin en cirkini bile olsaaan ANNE adayisin.... cennet ayaklarinin altinda olacak 9 ay sonraaaa ))))) benceee SHUKR ettt dua et bebegin saglikli olsun.. senin durumunda olmak icin ne kadar kadin var ne kadar kadin ben de anne olacagim demek icin yanip tutusuyor....kendini guzel hiss et cennet kokulun icin minik yavrun icin bunu yapacaksin... ilk tekmeler karnina deydiyinde hiss edeceyin mutluluk icin inan 1 yil da beyaz saclarla gezersin... o hissi bi tat INSALLAH o zaman anlayacaksin ne demek istedigimi.... dert etme beslenmene dikkat et yavrunu dusun hayirli olsun
canım ne kadar güzel cevap yazmışsın, yazdıklarını okumak bile beni rahatlattı.. aynen dediğin gibi yazarken bile aklımdan geçirdim ''allahım başka dert vermesin diye'' ama yinede üzülmeden duramıyorum işte.. bu arada sende çok yakın zamanda anne olucaksın, herşey gönlünce olsun. hayırlı ve sağlıklı bir evlat sahibi olmanı diliyorum canım..
Bende ayni konudan muzdaribim. 28 haftalik hamileyim ilk 4 ay boyatmadim daha sonra dr a sordum dr boyatmami onermedi bitkisellerde dahil.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
cok cok tesekkur ederim evet haftaya INSALLAH anne oluyorum ben de cok garip bir duygu cok sevincli ayni zamanda shashkinim ilk bebegim ne yapacagimi bilmiyorum... uzulme sen de yeter ki bebiis iyi olsun
canım yaa senin içinde üzüldüm. en önemlisi bebeklerimizin sağlığı ama bir kadın içinde kendini iyi hissetmekte çok önemli. saçlarımı beyazlamış görünce kendimi iyi hissetmiyorum. peki sen ne yapıcaksın doğuma kadar boyamicakmısın?
canım benim şaşkın olman çok normal.. ama annen ve kayınvaliden en az senin kadar heyecanlıdırlar ve 1 hafta sonrası için onlar kendini çoktan hazırlamışlardır bile.. eminim sana emzirmek dışında hiç iş düşmeyecektir... öyle olmasa bile ANNELİK içgüdülerin seni yönlendirecektir :)
Ben kınayla boyuyorum. Sanada tavsiye ederim
INSALLAH canim buyuk gun yarin )))) bebisime kavusuyorum yarin
Bi arkadasim sac boyamak icin sac tebesiri diye bisey kullanmisti. Sacinin renginde aldi beyazlar ciktikca boyuyodu onunla. Hic sorun yasamadi. Telden yaziyorum yazim hatalari icin kusura bakmayin.
samsung
yazım hataları için kusura bakmayın demişsin, sen bana yardımcı olmak için zaman ayırıp cevap yazmışsın asıl ben sana teşekkür ederim:) zahmet olmazsa bir şey daha sorabilir miyim? arkadaşınız bu saç tebeşirini hamilelik döneminde mi kullandı?
Evet boyadım canım. En doğal yöntem kına zaten
Evet hamilelik doneminde kullandi. Doktoru cok titiz bir doktordu sac boyamasina izin vermiyordu. O da oyle bir yontem buldu. Sanirim sac tebesirinide kuaforden almisti.
samsung
Rica ederimçok teşekkür ederim canım.. bu benim için çok değerli bir alternatif oldu. büyük ihtimalle haftaya annemin yanına gittiğimde saçlarıma kına yaktıracağım:) sana çok teşekkür ederim:)
ilgin için çok teşekkür ederim canım.. iyiki bu konuyu açmışım, çok değerli iki bilgiye ulaştım. buradaki arkadaşlardan birisi saçına kına yakıyormuş çok doğal bir yöntem sende deneyebilirsin dedi.. sende sac tebeşirini önerdin. alternatiflerimin olmasına çok sevindim:) nereden bulabilirim diye araştıracağım. umarım bulabilirim. tekrar teşekkürler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?