Hamilelik ve bitki çayları

Sedaa08

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
26 Ekim 2016
11
0
1
31
Hamile biri bitki çayıyla yada ilaçla adet olur mu yoksa hamile olduğu için hiç bişey adet getirmez mi

Adet olmazsınız, bebeğinizi kaybedersiniz. Amacınız buysa bilemem ama özellikle ilk 3 ay doktorun önermediği hiç bir şeyi içmeyin.

Bitkide adet başlatmaz hamilelik varsa dimi sadece olup olmafığını öğrenmek istedim adet olursa hamilelik yok olur dimi bitki içince

sen neden sürekli böyle yapıyosun

Televizyonlarda ne kadar kötü örnek varsa maşallah toplamışsınız. İstenmeyen gelinlerin başına gelir genelde. Kayınvalideler hamile olan geline iyi niyetli bir çay hazırlar ve kadının kanaması başlar bebek düşer. Çok tv izlemeyin. Zararlı

Bitkide adet başlatmaz hamilelik varsa dimi sadece olup olmafığını öğrenmek istedim adet olursa hamilelik yok olur dimi bitki içince
Hamileliği yok etmek istiyorsanız bir doktora görünmeniz gerekir, işin vicdani boyutuna girmiyorum. Hamilelikte her türlü kanama risklidir ve hem anneyi hem bebeği tehlikeye atar. Halk arasında üstüne adet görme olarak tanımlanan gebeyken adet görme olayı da risklidir, erken doğum, bebeğin kaybı, annenin hayatının tehlikeye girmesi gibi riskleri mevcuttur. Üstüne adet görerek sağlıklı bebek doğuran kadınlar rabbimin takdiri ilahisi. Ama bilerek ve isteyerek gebeyken adet başlatmak için bitkisel çaylara veya ilaçlara yönelmek son derece riskli. Bakın hayati tehlike var diyorum, sadece bebeğin kaybı değil. Lütfen istenmeyen bi gebelik durumu söz konusu ise bir doktordan yardım alın. Bitkiyi mitkiyi boş verin.

adet söktürücü bitkiler ilaçlar olduğu için slruyorum normalde hamile değilken adet olabiliyosun onlarla ama hamileyken adet olur mu yoksa hamileyken ne yaparsan yap adet olmaz mı bu yani

Y
Ya bişey yaptığım yok bilginiz var mı diye soruyorum sadece

Evet bildiklerimi izah ettim. Bir çok bitki gebeliğin özellikle ilk 3 ayında sakıncalıdır ve tüketilmez. Su, yoğurt, süt gönül rahatlığıyla tüketebileceğiniz besinler. Siyah çay demir eksikliği yaptığı için önerilmez. Yeşil çay ve kahve kafein içerdiği ve hem bebeğin hem annenin kalp hızını artırdığı için tavsiye edilmez. İlla içilmek isteniyosa bir fincan türk kahvesi veya bir fincan yeşil çaya izin vardır. İlk 3 ay atlatıldıktan sonra yasaklar biraz daha gevşer. Yine de doktora sormadan yada gebelikte güvenli olduğu kesin olmadan herhangi bir şey tüketmemek gerekir. Çünkü hem bebeğin hem annenin sağlık sorunu yaşamasına sebep olabilir. Hamileyken adet görülmez, adet görmek için ilaç veya bitki kullanılmaz. Gebelikte her türlü kanama risklidir ve istenmeyen bi şeydir.

Hamileyken biri çayı içip regl olan olur mu ya? Hamile kadın regl olmaz nasıl bir mantık bu ? Nane limon içtim hamileyim ama regl oldum. Doktora sorma şakın kovar valla.

Hamileyken biri çayı içip regl olan olur mu ya? Hamile kadın regl olmaz nasıl bir mantık bu ? Nane limon içtim hamileyim ama regl oldum. Doktora sorma şakın kovar valla.
Olmaz yani öyle dimi ya neden demek istedim hani söktürücü bitkiler falan var bu yüzden şimdi hamile olursa bunlar kullanılırsa söktürücü ya yinede hamile diye işe yaramaz mı yani hamilr olmayan birimi adet görir demek istediğim bu

arkadaşım yorma kendini arkadaş dünden beri aynı saçma soruları sorup duruyo. kapatıldığı halde farklı farklı hesaplar açıyo. güya 9 ay önce biriyle sevişmiş. içine boşalma falan da yok yani. karnıda şişmiş ( kilosu ) hamile olmasından şüpheleniyo. bizlerle oynuyo resmen.

Oynamıyorum

adet söktürücü bitkiler ilaçlar olduğu için slruyorum normalde hamile değilken adet olabiliyosun onlarla ama hamileyken adet olur mu yoksa hamileyken ne yaparsan yap adet olmaz mı bu yani
Adet olur. Ama BEBEKte YOK OLUR.!!!
amacın ne ben anlayamadım gerçekten..
Neden adet olmak istiyorsun?

Adet olur. Ama BEBEKte YOK OLUR.!!!
amacın ne ben anlayamadım gerçekten..
Neden adet olmak istiyorsun?
Adet olmak istemek değil mesele kızıyosunuz ama burda bilen yaşayan çok diyr sormak istedim sebebim bu hamile biri ilaç ya bitki adet söktürücü ya normalde içip adet olunuyo ama hamile olursa bunlar kullanılınca adet olmaz mı bunu öğrenmk istedim

Hadi bacım sen bi dr.a git. Hatta önce psikolog sonra kadın doğum..

Eğer bebeği korumak için soruyorsanız bu mevsimde sıklıkla kullanılan adaçayının düşük yaptırma tehlikesi vardır.Hamilelerin kullanmaması gerekir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…