Bilmiyosun hoşuna gitmiyosada yazma yazmak zorunda depilsin kendinle ilgili yerlere yorum yaz sana zorla yazdırmıyorum bensen neden sürekli böyle yapıyosun
Hamileliği yok etmek istiyorsanız bir doktora görünmeniz gerekir, işin vicdani boyutuna girmiyorum. Hamilelikte her türlü kanama risklidir ve hem anneyi hem bebeği tehlikeye atar. Halk arasında üstüne adet görme olarak tanımlanan gebeyken adet görme olayı da risklidir, erken doğum, bebeğin kaybı, annenin hayatının tehlikeye girmesi gibi riskleri mevcuttur. Üstüne adet görerek sağlıklı bebek doğuran kadınlar rabbimin takdiri ilahisi. Ama bilerek ve isteyerek gebeyken adet başlatmak için bitkisel çaylara veya ilaçlara yönelmek son derece riskli. Bakın hayati tehlike var diyorum, sadece bebeğin kaybı değil. Lütfen istenmeyen bi gebelik durumu söz konusu ise bir doktordan yardım alın. Bitkiyi mitkiyi boş verin.Bitkide adet başlatmaz hamilelik varsa dimi sadece olup olmafığını öğrenmek istedim adet olursa hamilelik yok olur dimi bitki içince
adet söktürücü bitkiler ilaçlar olduğu için slruyorum normalde hamile değilken adet olabiliyosun onlarla ama hamileyken adet olur mu yoksa hamileyken ne yaparsan yap adet olmaz mı bu yaniTelevizyonlarda ne kadar kötü örnek varsa maşallah toplamışsınız. İstenmeyen gelinlerin başına gelir genelde. Kayınvalideler hamile olan geline iyi niyetli bir çay hazırlar ve kadının kanaması başlar bebek düşer. Çok tv izlemeyin. Zararlı
Ya bişey yaptığım yok bilginiz var mı diye soruyorum sadeceHamileliği yok etmek istiyorsanız bir doktora görünmeniz gerekir, işin vicdani boyutuna girmiyorum. Hamilelikte her türlü kanama risklidir ve hem anneyi hem bebeği tehlikeye atar. Halk arasında üstüne adet görme olarak tanımlanan gebeyken adet görme olayı da risklidir, erken doğum, bebeğin kaybı, annenin hayatının tehlikeye girmesi gibi riskleri mevcuttur. Üstüne adet görerek sağlıklı bebek doğuran kadınlar rabbimin takdiri ilahisi. Ama bilerek ve isteyerek gebeyken adet başlatmak için bitkisel çaylara veya ilaçlara yönelmek son derece riskli. Bakın hayati tehlike var diyorum, sadece bebeğin kaybı değil. Lütfen istenmeyen bi gebelik durumu söz konusu ise bir doktordan yardım alın. Bitkiyi mitkiyi boş verin.
Olmaz yani öyle dimi ya neden demek istedim hani söktürücü bitkiler falan var bu yüzden şimdi hamile olursa bunlar kullanılırsa söktürücü ya yinede hamile diye işe yaramaz mı yani hamilr olmayan birimi adet görir demek istediğim buHamileyken biri çayı içip regl olan olur mu ya? Hamile kadın regl olmaz nasıl bir mantık bu ? Nane limon içtim hamileyim ama regl oldum. Doktora sorma şakın kovar valla.
arkadaşım yorma kendini arkadaş dünden beri aynı saçma soruları sorup duruyo. kapatıldığı halde farklı farklı hesaplar açıyo. güya 9 ay önce biriyle sevişmiş. içine boşalma falan da yok yani. karnıda şişmiş ( kilosu ) hamile olmasından şüpheleniyo. bizlerle oynuyo resmen.Hamileyken biri çayı içip regl olan olur mu ya? Hamile kadın regl olmaz nasıl bir mantık bu ? Nane limon içtim hamileyim ama regl oldum. Doktora sorma şakın kovar valla.
Oynamıyorumarkadaşım yorma kendini arkadaş dünden beri aynı saçma soruları sorup duruyo. kapatıldığı halde farklı farklı hesaplar açıyo. güya 9 ay önce biriyle sevişmiş. içine boşalma falan da yok yani. karnıda şişmiş ( kilosu ) hamile olmasından şüpheleniyo. bizlerle oynuyo resmen.
eeee dün dedik sana psikolojik dedik. hamile değilsin dedik. doktora git dedik daha niye aynı şeyleri soruyosunOynamıyorum
Adet olur. Ama BEBEKte YOK OLUR.!!!adet söktürücü bitkiler ilaçlar olduğu için slruyorum normalde hamile değilken adet olabiliyosun onlarla ama hamileyken adet olur mu yoksa hamileyken ne yaparsan yap adet olmaz mı bu yani
Adet olmak istemek değil mesele kızıyosunuz ama burda bilen yaşayan çok diyr sormak istedim sebebim bu hamile biri ilaç ya bitki adet söktürücü ya normalde içip adet olunuyo ama hamile olursa bunlar kullanılınca adet olmaz mı bunu öğrenmk istedimAdet olur. Ama BEBEKte YOK OLUR.!!!
amacın ne ben anlayamadım gerçekten..
Neden adet olmak istiyorsun?
Hadi bacım sen bi dr.a git. Hatta önce psikolog sonra kadın doğum..Adet olmak istemek değil mesele kızıyosunuz ama burda bilen yaşayan çok diyr sormak istedim sebebim bu hamile biri ilaç ya bitki adet söktürücü ya normalde içip adet olunuyo ama hamile olursa bunlar kullanılınca adet olmaz mı bunu öğrenmk istedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?