İlaçla ilgili bilgisi olanlar için soruyorum ben bilginiz yoksa yorum yapmanıza gerek yok sonra burda kırıcı konuşuyosunuz ben zorla yorum yapcaksınız demedim bana deseniz adet olmaz hamile olmazsan adet görülür deseniz tamam adet olur ama bebel düşer gibi demenize gerek yok ben bu konularla pek bilgili değilim bilen yaşaysn olduğu için sordum
Ama sıkıldım artık daha kaç defa aynı konuyla başlık açıp aynı şeyleri sormaya devam edeceksin.bence senin derdin bitki çayı,ilaç değil. psikiyatra gitmelisin.tüm sorularının cevabını o verecek emin ol
İlaçla ilgili bilgisi olanlar için soruyorum ben bilginiz yoksa yorum yapmanıza gerek yok sonra burda kırıcı konuşuyosunuz ben zorla yorum yapcaksınız demedim bana deseniz adet olmaz hamile olmazsan adet görülür deseniz tamam adet olur ama bebel düşer gibi demenize gerek yok ben bu konularla pek bilgili değilim bilen yaşaysn olduğu için sordum
Ama yeter, zaten bir üyeliğiniz var @Hilallse12 olarak, o üyelik dışında 3 üyelik daha alıp aynı soruyu sordunuz, burada sorunuzun tam yanıtını bulamazsınız madem sizin için bu kadar önemli jinekoloğa gideceksiniz.
Yeniden üyelik açarsanız @Hilallse12 üyeliğinizde İptal edilir.