• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamilelik ve Boşanma?

Sen çok mu mantıklısın da derdini anlatan birine bu şekilde cevap veriyorsun?yoksa egonu böyle mi tatmin ediyorsun?.. yasamayan bilemez ayrica kınama kimseyi...
istediğim gibi cevap veririm ben burada profesyonel yorum yapmıyorum tamamen şahsi düşüncemi belirtiyorum, kendi düşen ağlamaz çek şimdi kocanın kahrını hadi.

istediğim gibi cevap veririm ben burada profesyonel yorum yapmıyorum tamamen şahsi düşüncemi belirtiyorum, kendi düşen ağlamaz çek şimdi kocanın kahrını hadi.
Sen böyle trolce yorum yaz.. büyük lokma ye büyük konuşma demişler,birgün sen de bunları yaşayacaksın. Yazma bana yorum filan!

Merhaba herkese,öfke kontrol sorunu olan,sürekli kriz geçirip sonra hep özür ve af dileyen ve beni cok sevdiğini söyleyen bir eşim var. Çocuğu o cok istedi simdi 6 aylik hamileyim. Bir süredir ofkesi azalmisti ama eskiye döndü ve hamileligim ağlayarak stresle geçiyor. Aileme de anlatmadım ama sanirim bizim anlaşma ihtimalimiz kalmadi çünkü gözü dönüyor kendini kaybediyor. Sizce napmaliyim,bosanma çözüm mü?
Öfke kontrol sorunu için tedavi olmalı?
Muhakkak profesyonel destek almalısınız. Yoksa o çocukta öfkeye maruz kalarak büyüyecek. :(

Merhaba herkese,öfke kontrol sorunu olan,sürekli kriz geçirip sonra hep özür ve af dileyen ve beni cok sevdiğini söyleyen bir eşim var. Çocuğu o cok istedi simdi 6 aylik hamileyim. Bir süredir ofkesi azalmisti ama eskiye döndü ve hamileligim ağlayarak stresle geçiyor. Aileme de anlatmadım ama sanirim bizim anlaşma ihtimalimiz kalmadi çünkü gözü dönüyor kendini kaybediyor. Sizce napmaliyim,bosanma çözüm mü?
Öncellikle öfke kontrol sorunu olduğuna kendiside inanması lazım...genelde bu sorunu yaşayanlar karşısındakini suçlar....senin söylemlerinden veya senin davranışlarından dolayı bu hale geliyorum gibi suçlamalar yaparlar....yani ilk olarak eşin bir sorunu olduğunu kabul etmeli..ve sonra bu sorunu çözmek için adım atmalı...terapi tedavi olmalı..Bunları olmazsa maalesef tek çözüm boşanma.

Back
X