Hamilelik ve Boşanma?

Bir arkadaşta sinirlendikçe duvarı yumruklardı , onun gibi bir şey sanırım eşinizinki . Böyle dilini de dişlerinin arasında sıkardı . Çok korkutucu gerçekten . Aldığımız nefesi vereceğimizin garantisi yokken bu kadar gelecek kaygısı yaşaması zordur onun için de . Bence biriniz aklı başında davransın . Baktın tartışma uzayacak sen tuvalete git , sakinleşmesini bekle . Ama öncesinde söyle . Ben korkuyorum ve üzülüyorum senin için , sen kendini kontrol edemediğin için tartışma esnasında ben uzaklaşacağım deyin . Ayrıca tartıştığınız konuları belirleyin . Onlarla ilgili neler yapabiliriz diye konuşun sakince . Ayrıca evde ney taksimleri dinleyin . Beraber nefes egzersizleri yapın . Çok iyi gelecektir .

Kendine zarar veren bir insanın sana zarar vermeyeceği ne malum?
Hemde hamilesin.
Ya tedavi olsun yada sen alt yapını yap ve kendini kurtar. Ortada çok sevgi dolu bir yuva olsa boşanayım demezsin sende diye düşünüyorum.
Evet,tatil öncesi öfke krizi,disari cikariz öfke krizi,disarida öfke krizi. Sonra da özür dilerim affet diyor gerçekten bıktım

Eğer yapıp özür diliyorsa alışkanlık haline getiriyor. Umursamayın takmayın. Benim eşim ilk öyle yaptığında kulaklığı takardım istediğim müziği dinler kahve yapardım. Eğer her cümlesine cevap verirseniz daha sinirlenir. Ayrıca birini umursamazsanız zamanla konuşmazlar.
Surekli öfkelendiği icin ben de artik alttan almıyorum ve cevap veriyorum tahammül edemiyorum

Bir arkadaşta sinirlendikçe duvarı yumruklardı , onun gibi bir şey sanırım eşinizinki . Böyle dilini de dişlerinin arasında sıkardı . Çok korkutucu gerçekten . Aldığımız nefesi vereceğimizin garantisi yokken bu kadar gelecek kaygısı yaşaması zordur onun için de . Bence biriniz aklı başında davransın . Baktın tartışma uzayacak sen tuvalete git , sakinleşmesini bekle . Ama öncesinde söyle . Ben korkuyorum ve üzülüyorum senin için , sen kendini kontrol edemediğin için tartışma esnasında ben uzaklaşacağım deyin . Ayrıca tartıştığınız konuları belirleyin . Onlarla ilgili neler yapabiliriz diye konuşun sakince . Ayrıca evde ney taksimleri dinleyin . Beraber nefes egzersizleri yapın . Çok iyi gelecektir .
Evet aynen öyle. Hatta aglar kendini kaybeder,sözde beni cok seviyorum ama öfkesi bela ona

Merhaba herkese,öfke kontrol sorunu olan,sürekli kriz geçirip sonra hep özür ve af dileyen ve beni cok sevdiğini söyleyen bir eşim var. Çocuğu o cok istedi simdi 6 aylik hamileyim. Bir süredir ofkesi azalmisti ama eskiye döndü ve hamileligim ağlayarak stresle geçiyor. Aileme de anlatmadım ama sanirim bizim anlaşma ihtimalimiz kalmadi çünkü gözü dönüyor kendini kaybediyor. Sizce napmaliyim,bosanma çözüm mü?
Niçin sınırlenıyor?

Evet aynen öyle. Hatta aglar kendini kaybeder,sözde beni cok seviyorum ama öfkesi bela ona
Allah yardım etsin inşallah. En kısa zamanda kolunu kırar da canı yanınca bir daha yapmaz inşallah 😂 mesajımın devamındakileri uygulayın . Sakin zamanında yol planınızı yapın . Tedbirlerinizi alın .

Allah yardım etsin inşallah. En kısa zamanda kolunu kırar da canı yanınca bir daha yapmaz inşallah 😂 mesajımın devamındakileri uygulayın . Sakin zamanında yol planınızı yapın . Tedbirlerinizi alın .
Allah korusun ya ona bisey olsa yine üzülürüm ben :-( merhametliyim

Allah korusun ya ona bisey olsa yine üzülürüm ben :-( merhametliyim
😂 ama bir musibet bin nasihatten iyidir. Benim büyük oğlum küçükken ağlarken kafasını yere vururdu , eşim bir panikle kucağına alıp sakinleştirmeye çalışırdı . Tabi bir oldu , iki oldu , üç beş derken bende sabır bitti . O ağlayıp halıya kafasını vururken eşime elleme sakın dedim . Oğlum bak bana dedim nasıl ağlıyor sanırsın kolunu bacağını kopardım neyse sesimi az yükselttim halının kenarını kaldırdım , bak böyle vur kafanı dedim. Halıya vurdukça acımıyordu , küt diye bir vurdu önce şok oldu sonra gerçekten ağladı ve bir daha kafasını vurmadı bir yere .

Merhaba herkese,öfke kontrol sorunu olan,sürekli kriz geçirip sonra hep özür ve af dileyen ve beni cok sevdiğini söyleyen bir eşim var. Çocuğu o cok istedi simdi 6 aylik hamileyim. Bir süredir ofkesi azalmisti ama eskiye döndü ve hamileligim ağlayarak stresle geçiyor. Aileme de anlatmadım ama sanirim bizim anlaşma ihtimalimiz kalmadi çünkü gözü dönüyor kendini kaybediyor. Sizce napmaliyim,bosanma çözüm mü?
Ilk basta cozumu bosanma olarak gormeyin.Sinirlenince verdigi tepkiler yuzunden zor bir hamilelik gecirdiginizi ona soyleyin acikca.Bu ara duygusal oldugunuzu ve artik sabretmekte zorlandiginizi. Hatta bu asiri yuksek seviyelerdeyse onu beni bu kadar uzuyorsun bak bebegimizde etkileniyor bir destek alalim cunku ben cidden cok uzuluyorum diyin. Bu ofkesini sizden siddetle cikarmiyorsa bunun icin yardim almayi teklif edin

Ailenize ilk basta anlatmayin onu kotu bilmesinler belliki su an sinir problemi var. Ailelere yansiyinca olay cok buyuyor. Size siddet gostermiyorsa tabi bu dedigim.Alin karsiniza konusun bisey yapmadan direkt bosanmak bence ani karar olur

Surekli öfkelendiği icin ben de artik alttan almıyorum ve cevap veriyorum tahammül edemiyorum
Cevap vermek değer verdiğinizi gösterir umrunuzda olmasın. Ve benim hayatım kimse üzemez deyip terk edin orayı. 2 barut olunca ancak patlama olur. Hamilesiniz. Eşinizi de affetmeyin özür dileyip durması değişen birşey olmayacak

Öfke kontrolü yok derken fiziksel siddet mi görüyorsunuz mesela

Öfkesinin sonucu nedir size fiziksel ve psikolojik ne zararları var bunları tesbit edin ve tedavi olması gerektiğini söyleyin.
Tedaviyi, desteği kabul etmez ise ve ayrılmayı kesinkes düşünüyorsanız desteklerini almak adına aileyle bir kısmı paylaşılabilir. Onun dışında ailelere edilen kavga gürültü anlatılmalı diye düşünüyorum. Ancak boşanmaya düşünmüyorsanız paylaşmayın konuyu ve tedavi için kesin talebinizi bildirin. Bu adam baba olacak, her şeyden önce bunun için bile öfke sorunu çözülmeli.

Back
X