Hamilelik ve cinsel iliski

Merhaba

Bende bişey sorucam daa🤭
Bende 11 haftalık hamileyim. Düşük tehlikem olduğu için 2 aydır ilişki yaşamıyoruz sevişme bile olmamıştı ama bugün bir sevişme oldu kendimi hiç kasmadım bile ama normal olarak akıntı geldi bundan birşey olmaz dimi. Cinsel ilişki yaşadık çünkü.
Hamilelikte cinsel ilişki yasak değilki eğer doktor aksi bişey söylemediyse hatta inanın son günde bile öyle hatta, doğumu kolaylaştırdığını düşünüyorum ben üç gebeliğimdede o şekilde oldu,yalnız şunu belirteyim hiç o dönem gebelikle ilgili sağlık sıkıntım yoktu

ne yazdığın belli değil.
ayrıca evet, public soru sorarsan isssssteyen “akıl verir”.
Ya sen iyi misin.
Ben hiçbir yerde ilişki yaşadık yazmamışım nerden buluyorsun bunu. Sen iyi misin kardeşim bak canımı sıkma diyorum sana cinsel ilişki olmadı diyoruz neyini anlamıyorsun ya neyini. Bak yorum yapmak için yapma.

Hamilelikte cinsel ilişki yasak değilki eğer doktor aksi bişey söylemediyse hatta inanın son günde bile öyle hatta, doğumu kolaylaştırdığını düşünüyorum ben üç gebeliğimdede o şekilde oldu
Merhaba,
Benim başıma bir kere cinsel ilişkiden sonra kötü birşey geldiği için şimdi de kesinlikle cinsel birleşme olmadı ve kesinlikle böyle birşeye kalkışamayız sadece sevişme gibi birşey oldu o da kesinlikle benim kendimi tatmin etme veyatta eşimin beni etme gibi birşey olmadı ama o durum içinde akıntı geldi normal zevk şeysi yani bu zarar verir mi diye sordum. Bir arkadaş olayı öyle bir yere çektiki canımı sıktı.

Ya sen iyi misin.
Ben hiçbir yerde ilişki yaşadık yazmamışım nerden buluyorsun bunu. Sen iyi misin kardeşim bak canımı sıkma diyorum sana cinsel ilişki olmadı diyoruz neyini anlamıyorsun ya neyini. Bak yorum yapmak için yapma.
Alıntıladığım şeye tıklarsan şirinleri bile görebilirsin, bu kadar öfkelenmene gerek yok bana ne yahu

Yazın hatası olmuş. Yaşamadığım şeyi yaşadım mı diyeceğim. Sinirlendiriyorsun insanı.
Yaşadığın şeyi yaşarken başında durmadığım için yazdığın şeye GÖRE cevap veriyorum ben de müneccim değilim. Senin ne yaşayıp yaşamadığın umrumda değil keza sinirlenip sinirlenmemek de umrumda değil.
Ben seni engelliyorum sen de daha fazla sinir yapmazsın.

Bazi yerlerde okuyorum millet diyo düsük riski olur yapmayin filan korktum bende
Bu malesef doğru bende inanmamıştım yaşayarak tecrübe ettim çok yogun bir kanama yaşadım şukur ki bebegime bisey olmadı ama o korku yetti. Hamilelikte hormonlar çok aktif oluyor kimi kocasını görmek bile istemezken kimi de daha çok arzuluyor. Dikkatli olun derim 😌

Back
X