Hamilelik ve diş çekimi

milkinaz

Guru
Kayıtlı Üye
12 Aralık 2008
73
25
288
38
herkese selamlar
Adet günüme daha 5-6 gün var. Ve iki gün sonra da dişçide randevum var.hamile kalmak için uğraşıyorum. Şimdi sorum şu: acaba hamile kaldıysam iki gün sonraki dişçiye gitmesemmi.şuan hamilelik testi yaptırmıyorum çünkü henüz adet günüm bile gelmediği için bişry çıkmaz herhalde. Ama ya rahime tutunduysa? Ben bunu adet geceikmesi olmadan öğrenemem dimi. Kararsız kaldım şimdi dilci anestezi uygulayacak. Gebelik başladıysa bir zararı olurmu ki

canım benım annem kızkardesıme 4 5 aylık hamıleymıs...mecbur dısını cektırmıs...hatta dr bu bebek duser hazırlıklı ol bıle demıs duyunca sukur masallah suan 20 yasında...hıcbısey olmadı...sen gonul rahatlıgıyla tedavını suan gor...zaten bellı bıle deıl...ınsallah hamılesındır......ama dıs konusunda annemın yasadıgını yazdım herkeste aynımıdır bılemem nasıp

teşekkür ederim cevabın için

Diş çekiminde kullanılan iğne ilaçtır.erken dönem de duşuk olmasına neden olabilir.ama bu bır ıhtımal.ben olsam aklımda boyle bır sey olacagına ,once gebeliğimden emin olurdum.AMA anne için enfeksıyonlu ve iltihaplı durumlarda her ay ve her donem de kadın doğumcu onayıyla mudahale edılebılır.

Bu dönemlerde yapılabilecek bu tür mudahelerde gebelik başladıysa ya düşer ya da devam edermiş benimde adetime 10 güne sırt röntgenim çekildi ve 10 gün sonra hamile olduğumu öğrendim doktora anlattığımda bu söylediklerimi dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…