Gebeliğe Hazırlık Hamilelik ve fotokopi makinası

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Sabir_tasi

Annesinin tıpkısının aynısı
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
2 Mayıs 2017
1.589
398
53
43
Arkadaşlar 35 yaşındayım ben ve herşey aynı aynı derken eşimin önerisi ile ikinci çocuk için çalışmalara başladık.bu yeni bebekle ne biliyim hayat daha güzel olablir.oğlum üç yaşında ve ikinci çocuğu istiyoruz.sanırım gelecek ay hamilr olmuş olucam ve dikkat etmem gereken bir süreçteyim.kola içmiyorum sağlıklı besleniyorum cep telefonundan uzak duruyorum.işim gereği sürekli fotokopi çekiyorum.sorum şu ki bebeğe bir zararı olur mu.henüz hamile değilim ama biliyoesunuz bebeğin kalbi ilk yedi haftada oluşuyor ve dikkatli olmalıyım anomalilere karşı.

Yani tabi dikkatli olman gerekir.Bizim lisede memur bir hanfendi vardı.Kadın hamileydi sürekli fotokopi çekerdi okul memuruydu doğuma yakın bıraktı yıllık izne ayrıldı.r sorun olmaz inşAllah sen yinede dikkat et olur mu?Doktorun tavsiyesini dinle

Gelecek ay hamile olacagından nasıl eminsin?

Ben bu kadar sakınmayi doğru bulmuyorum. Yani ne kadar üstüne düşüp titizlenirseniz o kadar istemediğiniz şeyler oluyor. Bence akışına bırakın, bunlar çok abartı.
İlk gebeliğimde doğumsal anomali oldu maalesef hatta uzun süre.çocuk.istemedim.

İlk gebeliğimde doğumsal anomali oldu maalesef hatta uzun süre.çocuk.istemedim.
Anomali telefonla, fotokopi makinasıyla, televizyonla,ojeyle,şampuanla,parfümler vs.vs.olmaz kanımca. Çok net zararları olan şeyler değil bunlar.Belki genlerden belki spermdeki bi sorundan ya da bilemediğim onca rahatsızlıktan veya gebelikte kullanılan ilaçlardan ileri gelebilir ancak inanın telefondan uzak kaldım da anomali oluşmadı diye birşey yok. Tabiki öyle 24 saat boyunca telefonda konusmayacaksiniz bu size de zarar verir hamilelik dışında.

Ben tekrar söylüyorum abartmamak en iyisi.

İnsanun başına gelsin öküz altında buzağı arıyprsun.kendini daha sonra suçlu hissetmektense sakınmak en iyisi

İnsanun başına gelsin öküz altında buzağı arıyprsun.kendini daha sonra suçlu hissetmektense sakınmak en iyisi
Ben sana şunu anlatmak istiyorum canım, sakinilan goze cöp batar. Ben hamileligi uzun süre kafama taktım, bir türlü olmadı. Tatile gittiğimiz ay bungee jumping,dalış,rafting dahil o kadar çok şey yaptım ki.tatilin bittiği gün hamile olduğumu öğrendim. Önemli olan kafa rahatlığı, bu kadar takarsan bi sıkıntı çıkıyor, tabi inşallah öyle birşey olmaz. Allah en kısa zamanda sağlıklı hayırlı bi bebek nasip etsin. Benimki yalnızca tavsiye.

İlkinde ben dw rahattım.amaaan diyordum ama sonra acı gerçekle yüzleşince ilk üç ayın çok önemli olduğunu anladım organ gelişimi oluyo çünkü

Ilk uc ay cok onemli ama fotokopi makinesinin bi zarari olacagini sanmiyorum anomaliyle alakali. Ilac almamak onemli bir de rontgen vs. Cektirmemek

Belki dediğiniz gibi olur tabi ki ama 35 yaşındaki bir kadının pat diye hamile kalma olasılığı nedir ki? Merakımdan soruyorum gerçekten. Çevremde bu yaş aralığında olan kadınların çoğu en az birkaç aydır hamile kalmaya çalışıyor.

Demem o ki bu kadar planlı programlı yaşamayın hayatı. Hem stres olur, hem de hayal kırıklığına uğrayabilirsiniz. Hamileyken beslenmenize dikkat edin, vücudunuza iyi bakın ve mutlu olun. Fotokopi makinası falan teferruat. Hakkınızda hayırlısı olsun.

Folik asit kullanmaya başlayın, fotokopi makinası kullanımını azaltın mümkünse yapmayın endişe ediyorsanız. Vitaminlerinizi alın düzenli takip ile inş yavrunuzu sağlıkla kucağınıza alırsınız. Endişelenmekte haklısınız ama siz elinizden gelen önlemleri alın herşey iyi gidecektir pozitif düşünmekte fayda var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…