- Konu Sahibi yeldacinar35
-
Ben de 4-5 gündür gribim. 33 haftalık hamileyim. Ama hafifledi çok şükür. Uyguladığım reçeteyi paylaşayım, inşallah faydası olur arkadaşlar. Boğaz ağrısı ve ateş ile başladı. Doktorum antibiyotik önerdi ama almamak için direndim. Ama ateşim 37,5'i geçse alacaktım. (Ateş çok önemli ilaç almam diye inat etmeyin yükselirse) Ateş için de minoset önermişti ama onu da almadım. Ateşimi sürekli ölçtüm 36,5'i geçtikçe (ki bu üşütüyor anlıyorsunuz) üzerimi incelttim, günde 1 kg'a yakın mandalina yedim. Günde 3 Litre ılık su tükettim. Çok sıcak yada çok soğuk hiçbirşey yiyip içmedim. Tavuk suyuna çorba gerçekten antibiyotik gibi 2 gün yedim ılık içtim sıcak değil. Asla yoğurt falan yemedim. (çok üşütüyor) Onun yerine bol yoğurtlu yayla çorbası tercih ettim. Kokusuna dayanıp hergün bolca yeşil soğan ve yeşil sarmısak yedim. Gündüzleri halsiz hissedince hemen uyudum dinlendim. Bir de yatmadan önce Bir kupa ılık suya 1 limon sıkıp 2 yemek kaşığı bal karıştırdım içtim. (Boğaz ağrsına birebir). Akşamları (2 güne bir) ılık duş aldım ama çıkınca asla soğukta gezmedim hep sıcak tuttum kendimi ve banyo sonrası terledikçe bez koydum sırtıma göğsüme.
Umarım faydası olur. Hepinize acil şifalar...
tavsiyelerin için çok teşekkür ederim çok şükür ateşim çıkmadı bol bol ıhlamur içiyorum bu arada doktorumla görüştüm bebeğe bir zararı olmaz dedi bu gece yatmadan önce dediğini uygulucam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?