Hamilelik ve iştahsızlık..

Jameya

Guru
Kayıtlı Üye
30 Mayıs 2015
14.299
13.971
298
Kızlar hepinize iyi akşamlar. Ben 10 haftalık hamileyim,ama çok aşırı iştahsızım. Çok fazla miğde bulantım oldu geçen hafta dr a gittiğimde bunu söyledim ve multivitamine başladım. Mide bulantılarım kesildi sabah bulantılarım bile yok denilecek kadar azaldı. Ama sorun şu ki inanılmaz iştahsızım :KK61:
çok az yiyorum yaptığım yemeklerden ertesi gün yiyemiyorum veya çok severek yaptığım yemeklerin tadına bile bakamıyorum. Bu durum düzelecek mı yaşayan var mı aranızda?

Kızlar hepinize iyi akşamlar. Ben 10 haftalık hamileyim,ama çok aşırı iştahsızım. Çok fazla miğde bulantım oldu geçen hafta dr a gittiğimde bunu söyledim ve multivitamine başladım. Mide bulantılarım kesildi sabah bulantılarım bile yok denilecek kadar azaldı. Ama sorun şu ki inanılmaz iştahsızım :KK61:
çok az yiyorum yaptığım yemeklerden ertesi gün yiyemiyorum veya çok severek yaptığım yemeklerin tadına bile bakamıyorum. Bu durum düzelecek mı yaşayan var mı aranızda?
Bende yasiyorum hic birsey yemek istemiyorum ne tatli ne tuzlu ne aci ne eksi etli sebzeli dusunuyrm herseyi hicbirini cnm istemiyor zorla yememye calisiyrm olmuyor uzucu bir durum malesef bulantilaeimda yeni basladi

Kizlar bu hep surecek mi bu istahsizlik 9 ay boyunca gecmeyecek gibi hissedyrm.moralim bozuluyor hic ii beslenemiyorum

Tabi ki hep sürmeyecek. Bulantılar belli bi haftadan sonra hafifleyip geçiyomuş.

İlerleyen haftalarda açılan iştahına doymayan midene sen bile şaşıracaksın. İlk başlarda böyle olması normal. Kendini zorlamadan azar azar herşeyden yemeye çalış, mide bulantın geçene kadar böyle olur

Back
X