- Konu Sahibi Quennhazel
Doğru düzgün açıklama yapmadılar çünkü öyle olsaydı durumu önceden açıklarlardı diye düşünüyırumNeden sizi çıkaracaklarını düşünüyorsunuz? Siz yokken idare etmek için diye eleman yetiştiriyorlardır belki sadece
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Doğru düzgün açıklama yapmadılar çünkü öyle olsaydı durumu önceden açıklarlardı diye düşünüyırumNeden sizi çıkaracaklarını düşünüyorsunuz? Siz yokken idare etmek için diye eleman yetiştiriyorlardır belki sadece
sizi haksız bir neden doğmadığı sürece gebelik sebebi ile hamileyken işten çıkaramazlar. İzin dönüşü çıkışınızı verme ihtimalleri olabilir ama siz zaten iş göremezlik ödemelerinizi almak istiyorsunuz sanırım. Sakin bir şekilde işinize devam edin. Haksız bir davranışta bulunursanız tutanak ile çıkışınızı verebilirler. Konuşma gereği duyarsanız konuşun ama yasal olan sizin çalışmaya devam etme durumunuzdur. Bunları stres yaparak bebeği üzmeyin :)Kızlar ben doğum iznimi kaçırmak istemiyorum doğum iznim gelmeden birini bana yetiştirtip çıkaracaklarını düşünüyorum açıkcası cünkü gizli kapaklı kararlar alıyorlar
Cikaramazlar. Cikarmalari icin hakli sebeplerinin olmasi lazim.Kızlar ben doğum iznimi kaçırmak istemiyorum doğum iznim gelmeden birini bana yetiştirtip çıkaracaklarını düşünüyorum açıkcası cünkü gizli kapaklı kararlar alıyorlar
Çok tşkler aynen çok doğru anlamışsınız umarım dediğiniz gibi olur ona razıyım en azındansizi haksız bir neden doğmadığı sürece gebelik sebebi ile hamileyken işten çıkaramazlar. İzin dönüşü çıkışınızı verme ihtimalleri olabilir ama siz zaten iş göremezlik ödemelerinizi almak istiyorsunuz sanırım. Sakin bir şekilde işinize devam edin. Haksız bir davranışta bulunursanız tutanak ile çıkışınızı verebilirler. Konuşma gereği duyarsanız konuşun ama yasal olan sizin çalışmaya devam etme durumunuzdur. Bunları stres yaparak bebeği üzmeyin :)
Malesef cok bi hakkım yok içerde umarım rapor tarihimden önce çıkarmazlarÇıkarırlarsa tazminat hakkı doğar. Bence açık açık sorun. Ne düşünüyorlar ne planlıyorlar. Bilmeye hakkınız var. Siz çıkmayın ama, bırakın onlar çıkarsınlar. Mis gibi tazminat alırsınız
Fazla bi zaman olmadı içerde çok hakkım yok ben en azından doğuma kadar çalışmayı düşünüyordumNe kadarlık bir çalışansınız?
Sizi çıkaramazlar öncelikle. Ha allem edip kallem edip sizi çıkmaya zorlayabilir maalesef bazı yerler ama sorunuzdan bunu anlayamayız. Sonuçta siz en az 4 ay yokken o işi biri yapmalı, sizin işinizi de siz daha iyi bileceğiniz için sizin eğitmeniz normal.
Öyle olursa razıyım ama daha rapor günüm bile gelmeden çıkış vermezler umarımKuvvetle dogum sonrasi izninizbitecek oyle çıkış verilecek