• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamilelik ve Karın Ağrısı

TomrisHatunn

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Ocak 2018
55
61
38
Merhaba hanımlar:)
Ben 26 haftalık hamileyim ve başım karın ağrısıyla dertte aslında hamile kalmadan önce yıllardır korktuğum ve kaçtığım kolonoskopiyi oldum ve sonuç hassas bağırsak sendromu tam tedaviye başladık ben hamile olduğumu öğrendim ve ilaçları doktorumun yönlendirmesi ile bıraktım ilaçlar hamileliğe zarar verebilir diyip sabretmem gerektiğini söyledi bende bıraktım ve zaman zaman olan ağrılarımın sabırla geçmesini bekledim ama artık son zamanlarda şiddetlendi normalde 2 günde geçen ağrı neredeyse 10 gün oldu en son Elazığ depreminde oturduğum şehirede deprem vurunca o gece dışarı cıktım ve fena üşüttüm o günden beri düzelemiyorum hatta 2 gündür de birazcık lavabo problemim oluşmaya başladı bende doktoruma söyledim ilaç verdi ama tuvalet sorunumu çözdü ama ağrımı almadı hala sancı cekiyorum ve yine sabretmemi söyledi ama bazen iki büklüm yürüyorum sancıdan evden çıkamıyorum yemek yiyemiyorum benim gibi aynı problem yaşayıp en azından bu dönemi hafif geciren formüller var mıdır yardımınız için teşekkürler şimdiden :)

karninizi sicak tutunca gecmiyormu?
bu haftalarda gaz birikimide fazla oldugundan da karin agrisi yapiyor

Keşke çözümüm olsaydı ama sıcak su tulumbası iler ayaklarınızı ısıtın karnınızıda sarın. Başka önerilerim olsaydı keşke :( çok geçmiş olsun inşallah tez zamanda geçer

Arkadaşım daha bugün aynısını yaşadım, ölüyorum sandım ağrıdan 😩😩
Çözüm bulamadım..
Anlamadığım sey İzmir deyim, havalar da baya sıcak gidiyor, nasıl usutmeyi becerdim, bravo bana 😒😒

Arkadaşım daha bugün aynısını yaşadım, ölüyorum sandım ağrıdan 😩😩
Çözüm bulamadım..
Anlamadığım sey İzmir deyim, havalar da baya sıcak gidiyor, nasıl usutmeyi becerdim, bravo bana 😒😒
Bende çok dikkat ediyorum özellikle ayaklarıma patiklerimi asla cıkarmam yemek yapacağım zaman bakarım şişkinlik ağrı yapar mı diye ona göre yaparım ama boşuna yapıyorum bazen Allah yardımcımız olsun doktorun dediği gibi tek çözümümüz sabır sanırım :)

Keşke 20.haftalarima dönsem 🤔😔
Tam olarak anlayamadim agrimi gaz sancisimi dogal yontemlerle cozmeyi deneyin kimyon kefir vs...

Back
X