Hamilelik ve kilo alımı

l3ahar

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Kasım 2009
6
0
86
Merhaba Arkadaşlar ben 31 haftalık hamileyim. Ve 25 kilo aldım şuan .daha nerdeyse 2 ay var doğuma . 29 haftalık iken bebiş 1.400 gr dı.

Benim gibi çok kilo alanlar kaç kilo bebişiniz doğru.

27. Haftadayım 58 ile hamile kaldım şimdiden 64 oldum :/ bebekte 1 kg

Size imreniyorum 58 ile hamile kaldım 57 kiloyum hamileyken metebolzimam normal bi insanın üç katı kadar çalışıyor ilk gebeliğimde ilaç kullanmıştım faydası olmadı 7 kilo kayıpla Doğuma girdim. Bunda bi kilo kaybım var inşlh daha fazla olmaz tansiyonum düşüyor bayılıyorum kulaklarım hep tıkanıyor. Üzülmeyin Doğumdan sonra verirsiniz

Bende alamıyorum ve endiselyim bakalım doktor ne diyecek 30 hafta 1 kilo alimim varrandevuyu iple çekiyorum

Bende alamıyorum ve endiselyim bakalım doktor ne diyecek 30 hafta 1 kilo alimim varrandevuyu iple çekiyorum
Bana dr çok baskı yapıyor canım bende 27 haftalığım ama 1 kilo verdim . Bol bol ekmek yiyorum herşeyden yiyorum. Ama günde afedersiniz 4-5 kere lavaboya çıkıyorum :( senin kilo alamamanın sebebi ne

Merhaba Arkadaşlar ben 31 haftalık hamileyim. Ve 25 kilo aldım şuan .daha nerdeyse 2 ay var doğuma . 29 haftalık iken bebiş 1.400 gr dı.

36.haftadayim bende 25 kilo aldım üstüne birde şeker yüzünden bebişim irilesti 3 hafta önde gidiyor şuan. Senin şekerin nasil? Kilo son ay başa dert oluyor. Ödem olusuyor ve rahat hareket edemiyosun uykular kaçıyor nefes almak zorlasiyor. Dikkat et daha fazla almamaya çalış gercekten son ay cok zor.

Bende ne yaparsam yapayım kilo alımı durmuyor :bicak: 35 haftaya giricez yarın 57 ile hamile kaldım 77 oldum ya :((( Doğuma kadar yuvarlanmazsam iyi :halay:

Bana dr çok baskı yapıyor canım bende 27 haftalığım ama 1 kilo verdim . Bol bol ekmek yiyorum herşeyden yiyorum. Ama günde afedersiniz 4-5 kere lavaboya çıkıyorum :KK43: senin kilo alamamanın sebebi ne
Hamilelikten sonra tıpkı senin gibi günde 5 kere rahat lavaboya çıkıyorum ve inanılmaz terliyorum acaba geç saatlerde yemiyorum ondanmiki diye düşünüyorum haftaya salı randevum var soracam doktoruma inşallah bebeğim iyidir odum kopuyor gelişimine bişey olur diye :(

Hamilelikten sonra tıpkı senin gibi günde 5 kere rahat lavaboya çıkıyorum ve inanılmaz terliyorum acaba geç saatlerde yemiyorum ondanmiki diye düşünüyorum haftaya salı randevum var soracam doktoruma inşallah bebeğim iyidir odum kopuyor gelişimine bişey olur diye :KK43:
Gelişimde sıkıntı Yok diyor hatta benim bebek 4-5 gün önde çıkıyor çoğu zaman. Ya ben gecede yiyorum artık bezdim saat başı bişey yiyorum . Nolcak böyle inşlh bebeklere sıkıntı olmuyodur ilk kızım 7 kilo zayıflamıştım 2820 doğdu buda o kadar olsa yeter

In
Gelişimde sıkıntı Yok diyor hatta benim bebek 4-5 gün önde çıkıyor çoğu zaman. Ya ben gecede yiyorum artık bezdim saat başı bişey yiyorum . Nolcak böyle inşlh bebeklere sıkıntı olmuyodur ilk kızım 7 kilo zayıflamıştım 2820 doğdu buda o kadar olsa yeter
Inşallah canım saglikli bi şekilde kucağımiza alırız bende sali gününü iple çekiyorum bakalım ne diyecek :(

36.haftadayim bende 25 kilo aldım üstüne birde şeker yüzünden bebişim irilesti 3 hafta önde gidiyor şuan. Senin şekerin nasil? Kilo son ay başa dert oluyor. Ödem olusuyor ve rahat hareket edemiyosun uykular kaçıyor nefes almak zorlasiyor. Dikkat et daha fazla almamaya çalış gercekten son ay cok zor.

Şekerimde çıkmadı ama ben çok kilo aldım .yok aldığım kiloya göre bari 4...5 kilo doğsa

Bende 20 kilo aldım 4 haftam var daha :/

Size imreniyorum 58 ile hamile kaldım 57 kiloyum hamileyken metebolzimam normal bi insanın üç katı kadar çalışıyor ilk gebeliğimde ilaç kullanmıştım faydası olmadı 7 kilo kayıpla Doğuma girdim. Bunda bi kilo kaybım var inşlh daha fazla olmaz tansiyonum düşüyor bayılıyorum kulaklarım hep tıkanıyor. Üzülmeyin Doğumdan sonra verirsiniz

ben de sizin gibilere imreniyorum .. hatta kıskanııyorummmm :63:

ben de sizin gibilere imreniyorum .. hatta kıskanııyorummmm :63:
Tartıya stresle çıkıyoruz kız hiç iyi bişey değil ha evet Doğumdan sonra aynı elbiseleri giyebiliyorum ama gebelik zehir oluyor yalnız başıma bakkala gidemiyorum sürekli bayılıyorum . Bebeğim biraz fazla hareket etse ben yoruluyorum. Keşke bi 10 kilo alabilsem başka bişey istemem

Tartıya stresle çıkıyoruz kız hiç iyi bişey değil ha evet Doğumdan sonra aynı elbiseleri giyebiliyorum ama gebelik zehir oluyor yalnız başıma bakkala gidemiyorum sürekli bayılıyorum . Bebeğim biraz fazla hareket etse ben yoruluyorum. Keşke bi 10 kilo alabilsem başka bişey istemem

dogru hiç bu açıdan bakmadım. hayırlısı .. umarım alırsın.. umarım ben de ennn fazlaaa 10 alırım.

Back
X