• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamilelik ve kilo alımı

30 haftalık ve 1 kilo imkansiz birsey.Bebek zaten 2 kilonun ustunde olmali nasil sadece 1 kilo almis olabilirsiniz ki?
En son 1 ay önce gittim büyük ihtimalle ben kilo verdim o aldı diye düşünüyorum doktor düzenli tartiyor onunla konusacam zaten inşallah bebeğim zayıf değildir bende endişeliyim

En son 1 ay önce gittim büyük ihtimalle ben kilo verdim o aldı diye düşünüyorum doktor düzenli tartiyor onunla konusacam zaten inşallah bebeğim zayıf değildir bende endişeliyim
Allah allah demekki sizden kilo kaybi oldu bebekte yetersiz olsa doktor söylerdi.Keske herkesin bebegi alsa kendi zayiflasa ya ne guzel ilk defa boyle bisey duydum

30.haftamdayim ve 18 kilo aldim.surekli yemek yemek istiyorum daha onumde 10 hafta var kendimi aynaya bakinca cok cirkin ve sisman hissediyorum cevremdekiler ye sen iki canlisin diyorlar.Ama arkamdanda bu kiz ne olmus boyle diye laf ediyorlar cok mutsuzum:oha::kusmuk::KK17:

Back
X