İnternette yazan verileri elbetteki okudum bebeğimin sağlığını emin olun en az sizin kadar düşünüyorum her anne ve anne adayı gibi. neden bu kadar tepki verdiniz anlamış değilim konuya cevap vermek zorunda değildiniz. internetteki veriler ortalama ben birebir yaşanmış olarak görmek istedim o kadar.
bebeğin sağlığını her anne düşünür,sen takma yazılanları.yazan yazar salla.Anne kilosu da çok önemli,ben ilk aydan başladım kilo almaya ortalama her ay 1 kilo aldım.48 le başladım.çok zayıftım ama ben.59 60 ile doğuma girdim.doğumdan hemen sonra 55 dim şimdi 52 53 kiloyum tam ideal kiloda oldum,48 iken çok zayıftım.Bencede kilo çok önemli Ebru Şallı ile Çağla şıkel nasıl 7 ,8 kilo aldılar sağlıkla dünyaya getirdiler çocuklarını.Fizikleride süper kaldı.Dikkat etme hapur hupur iki canlsıın diye ye,sonra vay efendim doğumum çok zordu e tabi zor olur yağ tabakası ile doğum yapması gerçekten zorlar insanı.Sonra birde eşim beni kilolu görüyor eşim şöyle böyle dert yanmalar.Birde ben az kilo aldım mesela hiç çatlağım yok maşallah .Yani bebeklerimiz kadar bizde önemliyiz bizim psikoljimiz iyi olsun ki bebeklerde mutlu huzurlu olsun.
bebeğin sağlığını her anne düşünür,sen takma yazılanları.yazan yazar salla.Anne kilosu da çok önemli,ben ilk aydan başladım kilo almaya ortalama her ay 1 kilo aldım.48 le başladım.çok zayıftım ama ben.59 60 ile doğuma girdim.doğumdan hemen sonra 55 dim şimdi 52 53 kiloyum tam ideal kiloda oldum,48 iken çok zayıftım.Bencede kilo çok önemli Ebru Şallı ile Çağla şıkel nasıl 7 ,8 kilo aldılar sağlıkla dünyaya getirdiler çocuklarını.Fizikleride süper kaldı.Dikkat etme hapur hupur iki canlsıın diye ye,sonra vay efendim doğumum çok zordu e tabi zor olur yağ tabakası ile doğum yapması gerçekten zorlar insanı.Sonra birde eşim beni kilolu görüyor eşim şöyle böyle dert yanmalar.Birde ben az kilo aldım mesela hiç çatlağım yok maşallah .Yani bebeklerimiz kadar bizde önemliyiz bizim psikoljimiz iyi olsun ki bebeklerde mutlu huzurlu olsun.
normal canım.arkadaşlar merhaba,
ben 11.haftadayım ve 1 kilo almısım sızce normal mı bu arada vejeteryan oldugum ıcın doktor vıtamınde verdı aynı zamanda demır ılacıda kullanıyorum sızce bu ılaclar kılo yapar mı?
şimdiden tsklr
teşekkür ederim iyi dilekleriniz için . bu arada da kilo skorunuz muhteşem:)tebrikler
teşekkürler kızlar cevaplarınız için. ben hamile kalmadan 74 kilo idim 2 hafta bağırsak problemi çektim oldum 76 hamile olduğumu öğrendim sonra şuan 8 haftalık hamileyim 77.5 korkuyorum tosun gibi olmaktan bde normalde zaten çabuk kilo veren bir insan değilim. bbeiş sağlıklı olsunda doğumdan sonra bakacağız artık kilo vermeye.
Ben 62 kiloydum 6. Aya kadar 68 oldum su an 80 kiloyum1 ayda 5 kilo aliyorum kafayi yiceem sanirim. Bebisim saglikli ama ben cok sisiyorum acaba dogumdan hemen sonra kac kilo gidiyo. Ben 2 ayda 20 kilo vericem taktim kafaya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?