Hamilelik ve korkular

Esin haklı. Onlarında torunu.
Eşin de kendi ailesiyle bu sevinci paylaşmak ister.
Bu konuda bencillik etmeyin. Rahat edememek gibi bir şey de olmaz. Doğuma gidecek kadının Halinden anlarlar sanırım.
Tabi bunlar normal bir ilişkiye sahipseniz geçerli.
1 hafta öncesi 39. Hafta demek zaten. O zamana kadar doğum yapmış olabilirsiniz bile.
Şimdiden canınızı sıkmayın.

+10000000 canım çok üzüldüm bebeğin için umarım Rabbim yeniden anne olmayı nasip eder sana yazdıklarında da çok haklısın konu sahibi kalbini yumuşatıp bu takıntısından vazgeçmeli çok büyük bencillik şuan bu düşündüğü . Doğumdan önce de, Doğum için hastaneye gidildiğinde de, Doğumdan sonra da yanında birilerinin olması onun yararına. Eşinin kalbini bu konu yüzünden sakın kırma çünkü istediği şey onun en doğal hakkı . Hayırlı doğumlar şimdiden

Doğum yapmadığınız aşikar. Normal olsun sezaryen olsun sen tek başına Bi doğurmaya kalk da gör bakalım sana 1 bardak su verecek insana bile muhtaç oluyorsun . ! Benim Doğumumda hastanede yanımda annemle eşim kaldı . Kv min misafirleri olduğu için o kalamamıştı. Ben zaten bebeği emzirmekten başka Bişey yapamıyordum dikiş ağrısından lavaboya gitmeye kalktığımda annem hep yanımda. Gece eşimle nöbetleşe bebeğe baktılar ben rahatça dinlendim . Doğumdan sonra dikişler için yürümem gerek. eşimle oda dışına çıktığımda annem bebeğimin yanında diye içim rahattı . Asıl dertler eve geçince başlıyor tabi orası ayrı . Evin temizliği, yemeği, bebeğin bakımı senin dinlenmen ... ve Daha niceleri . Birilerine ister istemez muhtaç kalıyorsun ilk zamanlar . sonrasında o Bebekle geçireceğin uzun uzuuuuunn zamanların olcak zaten bırak insanlar o Mutlu anı paylaşsınlar sizinle .

Bırakın gelsinler.Düşünsenize sizin çocuğunuzun çocuğu olacak,ilk torununuz,gitmek istemez miydiniz?:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…