A ada2211 Aktif Üye Kayıtlı Üye 24 Nisan 2023 1.596 1.908 63 35 26 Temmuz 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi ada2211 #1 Kizlar yaa bu mide bulantisi ne zaman gececek surekli bir öğürme canim birsey istemiyor ne olacak boyle siz nasil üstesinden geliyorsunuz?
Kizlar yaa bu mide bulantisi ne zaman gececek surekli bir öğürme canim birsey istemiyor ne olacak boyle siz nasil üstesinden geliyorsunuz?
O Orangegreysky Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir. Üyelik İptali tek ayak cezası Kayıtlı Üye 12 Temmuz 2022 25.018 En iyi cevaplar 3 80.713 528 26 Temmuz 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi ada2211 #2 Prilam kullanıyor musunuz? Geçen de var azalarak devam eden de maalesef. Uyandığınız gibi kalkmadan çubuk kraker atıştırın biraz da olsa iyi geliyor
Prilam kullanıyor musunuz? Geçen de var azalarak devam eden de maalesef. Uyandığınız gibi kalkmadan çubuk kraker atıştırın biraz da olsa iyi geliyor
A ada2211 Aktif Üye Kayıtlı Üye 24 Nisan 2023 1.596 1.908 63 35 26 Temmuz 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi ada2211 #3 Orangegreysky .!.: Prilam kullanıyor musunuz? Geçen de var azalarak devam eden de maalesef. Uyandığınız gibi kalkmadan çubuk kraker atıştırın biraz da olsa iyi geliyor Genişletmek için tıkla... Evet kullaniyorum 1 tane yatmadan once dr 2 tane dedi ama cok ilac kullaniyorum sabah ki sıkıntı troid ilacim var icince yarim saat bwklemem gerekiyor o yuzden bu sure benim icin hic iyi gecmiyor cok kotu birsey surekli öğürme hissi
Orangegreysky .!.: Prilam kullanıyor musunuz? Geçen de var azalarak devam eden de maalesef. Uyandığınız gibi kalkmadan çubuk kraker atıştırın biraz da olsa iyi geliyor Genişletmek için tıkla... Evet kullaniyorum 1 tane yatmadan once dr 2 tane dedi ama cok ilac kullaniyorum sabah ki sıkıntı troid ilacim var icince yarim saat bwklemem gerekiyor o yuzden bu sure benim icin hic iyi gecmiyor cok kotu birsey surekli öğürme hissi