Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Arkadaşlar dün hamile olduğumu öğrendim. 1 buçuk aylık hamileymişim. ben 2 hafta önce aylık kontrolümde ödem giderici iğne vurunmuştum. her günde burun spreyi kullanıyorum. sizce bir zararı olmuş mudur
Arkadaşlar dün hamile olduğumu öğrendim. 1 buçuk aylık hamileymişim. ben 2 hafta önce aylık kontrolümde ödem giderici iğne vurunmuştum. her günde burun spreyi kullanıyorum. sizce bir zararı olmuş mudur
Hayırlı olsun canım burun sipreyi olarak okyanus suyu vb. kullanıyorsan hiçbişey olmaz ama iğneyi bilmiyorum bence en güzeli doktoruna danış, umarım problem yaratmaz, ama bildiğim kadarıyla hamilelik öğrenilene kadar kullanılan ilaçlar zarar vermiyor, belki de yanlış biliyorum ama en güzeli bir kadın doğumcuyla görüşmen.
Öncelikle hayırlı olsun canım Allah tamamına erdirir inşallah. Burun spreyini bırakmalısın. Hamileliklerin ilk üç ayında " ya hep ya hiç " kuralı geçerlidir. Yani bebek eğer şu ana kadar kullanılan ilaçlardan olumsuz etkilendiyse gebelik düşükle sonuçlanır, şayet gebelik devam ederse herhangi bir etkilenme olmadı demektir. Genellikle de bir problem çıkmıyor canım sen içini ferah tut. Ama tabii sen yine de en kısa zamanda kadın doğumcunla görüş .